• Anonym (.)

    Har vi inte kommit längre?

    Anonym (ts) skrev 2019-09-10 18:08:23 följande:
    Nu läser du inlägget som fan tolkar bibeln.

    Varför skulle jag inte få diskutera saker, när jag upptäcker något som jag reagerar på? Det är väl det diskussionsforum är till för? Jag värdesätter min man väldigt högt, så klart (?!) och "att gnälla på män"? Jag utgår ju från att män är vettiga, fantastiska personer och blir förvånad när det visar sig att alla inte är det - är det att "gnälla på män"?

    Mina vänners sambos kommer så klart inte ändra på sig pga ett inlägg här, hur skulle dom ens veta om det? Jag kände dock att jag ville prata om fenomenet och det blir ju lättare för mig att prata med mina vänner sedan om jag får diskutera det här, och då skulle det ju faktiskt kunna bli en skillnad för dom.
    Du vet väl inte hur deras förhållande ser ut. Kanske männen inte alls känner uppskattning från sin kvinna eller ens från sitt jobb. Hur kul är det då att låtsas vara engagerad. Du utgår från att alla har det så bra som ni har det. Det är ju fel utgångsläge. Par är olika och har olika problem.

    Inse att du har en jättebra man, uppskatta honom ordentligt med vad han behöver osv och lev i symbios. Det är sällsynt idag.
Svar på tråden Har vi inte kommit längre?