Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    När ens föräldrar skiljer sig och den ena träffat en ny

    Föräldrar skonar sina barn från sanningen så även om dom säger att det varit bra är det förmodligen inte helt sant för då skulle inte din mamma vilja skilja sig. Ta inte parti för någon och låt dom sköta det hela. Stötta din pappa och var glad åt att din mamma träffat någon som hon förhoppningsvis mår bättre ihop med än din pappa. Man växer ofta ifrån varann och ibland är det enda rätta att bryta upp.

  • Dexter dot com
    nernu skrev 2019-09-12 13:43:38 följande:

    Jaja det är duktiga klubben det här.

    Jag hade blivit skitarg om min mamma lämnade för att hon träffat en ny. Otroligt osnyggt gjort. Att vuxna människor skiljer sig är givetvis inget man kan ha synpunkter på även om man blir ledsen. Men att svina på det viset skulle jag absolut inte ha något överseende med. Vilket jag skulle framföra till båda mina föräldrar.


    Så du tycker det är bättre att stanna i en dålig relation och ha känslor för en annan? Det är väl svinigt om något. Tror nog TS pappa föredrar att bli lämnad än att hon stannar fast hon är kär i någon annan. Skulle du vilja leva ihop med någon som tycker er relation är dålig och som är kär i nån annan?
Svar på tråden När ens föräldrar skiljer sig och den ena träffat en ny