Inlägg från: Ruter |Visa alla inlägg
  • Ruter

    Budat på Bostadsrätt

    Troligtvis har säljaren då satt att de vill ha minst 2 miljoner och vägrar gå under det priset. Du som säljare kan själv välja vilka bud du tackar ja till och behöver inte sälja för ett lägre bud än du vill. Och troligtvis därför den finns kvar också. De har ingen brådska att sälja och väntar tills det kommer någon som är villig att betala 2 miljoner för deras lägenhet. Kan även vara så att de har lån på lägenheten och inte kan släppa den för mindre än 2 miljoner då de anser att förlusten blir för stor då och hellre väntar på en köpare som är beredd att betala de priset de önskar.

  • Ruter
    mrssl123 skrev 2019-09-20 21:56:26 följande:

    Ja absolut kan vara så. Mäklaren har sagt att de är jättenära att skriva på papper på ett hus de vill köpa. Så antagligen vill de bli av med lägenheten så snart som möjligt tolkar jag det som?


    Det behöver det inte betyda. Vi hade kvar vår lägenhet i 10 månader för att renovera huset vi köpt. Har inte mäklaren hört av sig på tisdag får du väll prova att ringa igen och se vad de säger och att ert budet kvarstår. Och se vad du får för svar då.
Svar på tråden Budat på Bostadsrätt