• Anonym (EL)
    Tue 8 Oct 2019 14:26
    2585 visningar
    103 svar
    103
    2585

    BF November, följas åt?

    Hej. Här BF den 11/11 och går in i v36 idag. Åhh, vet ni könet på era små liv i magen? Vi vet inte, så för oss får det bli en överraskning! Dadlar, vad ska det vara bra för?? Spännande!

    Själv har jag plockat hallonblad och torkat men inte provat än? Har börjat träna(igår) för att få en lättare förlossning har jag hört.

  • Anonym (EL)
    Wed 9 Oct 2019 08:28
    #8

    Det måste jag prova! Såg att man kunde göra dadelbollar???? då får man äta en halv smet om dagen???? blir att åka till affären på än gång nu???????? undrar hur detta kommer påverka magen bara????

    Ska till bvc på måndag då jag hade fått som läxa att skriva ner hur jag ville att min förlossning ska gå till. Kommer att säga att jag absolut inte vill bli i igångsatt efter v 42 efter det dom gick ut med för några veckor sen att det är en stor risk för barnet. Men helst vill man att det ska funka av dig själv utan att bli igångsättning. Kommer absolut att prova dadlar????

    svärmor säger att jag ska stimulera bröstvårtorna sen för att få igång förlossningen.

  • Anonym (EL)
    Mon 14 Oct 2019 07:28
    #12

    Har inte testat TENS. Har du hyrt den? Du får berätta om den är bra!?

    Har också mått oförskämt bra. Det är bara nu som jag åkte på en lunginflammation och ryggskott???? Annars bara lite ont i vaderna men löste det med magnezium. ????

    Spännande att ni är två dom väntar flickor! Är så nyfiken på vad en annan har i magen! Jag tror en pojke medans sambon tror en tjej!

    Är ni klara med all förberedelse? Det är ju inte lågt kvar för oss nu????

Svar på tråden BF November, följas åt?