• Anonym (syste­r)
    Wed 9 Oct 2019 07:32
    3124 visningar
    109 svar
    +1
    109
    3124

    Bonusfamiljer - reser ni med bara några barn

    Syrran har tre barn på heltid, hennes sambo har två barn varannan helg + lov. Hon och sambon reser med syrrans tre barn utomlands varje år, sen har dom husbilssemester med alla fem barnen under sommarlovet. Killens två barn reser med mamman och hennes man utomlands. Sen gör dom aktiviteter under helger när alla barn är samlade. Det är helt enkelt en kostnadsfråga.

  • Anonym (syste­r)
    Wed 9 Oct 2019 07:47
    #15
    Anonym (ts) skrev 2019-10-09 07:42:06 följande:
    Har man bara barnen varannan helg + lov kan jag förstå att det finns praktiska skäl också att inte alltid ta med alla barn på allt.

    Men som nu när de är på en charterresa, varför väntar man inte någon vecka och åker på höstlovet och minskar risken att större barnet känner sig utanför? Ja, det är dyrare på höstlovet men familjen har inte ont om pengar. I alla fall inte mannen.

    Nu vet vi ju inte vad som gör att man väljer att åka nu, om det är pga ekonomin eller att mannen inte vill betala extra för hennes barn. Det kan vara så att dom helt enkelt vill spendera tid med småbarnen själva och kanske mamma och dotter åker på något själva när hon har lov? 


    Jag skulle personligen ha väldigt svårt att lämna ett barn och åka med resten av familjen, i alla fall om man har barnet vv. Så jag förstår din förundran, men vi kan inget göra åt det.

Svar på tråden Bonusfamiljer - reser ni med bara några barn