• Anonym (Nej)

    Hans ex vill inte att jag träffar sonen

    Nej.

    Hon kan inte få ensam vårdnad om barnet. Eller alltså klart hon kan ta det till tingsrätt och bråka men det ska väldigt mycket till att hon ska få det pga att du kommer till huset.

    Klart hon kan neka dig att komma in i sitt hus. Men samtidigt kan ju din lille välkomna dig.

    Hade det vart jag i denna situation så hade jag valt att inte komma till huset för att inte väcka den björn som sover så att säga.

    Han kan ju exempelvis sova hos dig och ni kan träffas med barnen på helger och kvällar sen kan dom åka till sig och du åker hem till dig.

    Känns onödigt att provocera när exet beter sig på detta sätt. Nog för att det är hon som sätter käppar i hjulet men jag tänker främst så barnet inte hamnar i skottlinjen bara för att du och din kille så gärna vill sova med varann.

    Det är ju ingen optimal situation, det förstår jag helt och hållet. Jag säger bara vad jag hade valt att göra och varför.

    Däremot hade jag sagt till killen att det kanske är dags att försöka sälja och skaffa sig eget boende och frigöra sig helt från exet så han kan påbörja sitt nya liv med dig

    I övrigt så låt exet vara. Var den större personen och bemöt henne med respekt även om det känns surt och jobbigt. Du ska inte behöva göra det men det kommer gynna dig i slutet.

    Inget ni gör är fel, det är bara lättare och bättre ibland att hålla huvudet högt och rida ut stormen. Hade inte barn vart inblandade är det en annan sak.

    Lycka till

Svar på tråden Hans ex vill inte att jag träffar sonen