• Anonym (X)
    Thu 10 Oct 2019 07:32
    2939 visningar
    15 svar
    15
    2939

    Han kan aldrig ses

    Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 5 månader. Tycker om honom och har sett en framtid med honom. Men nu på senare tid har jag börjat fundera över hur intresserad han är. Vi har inte setts på 5 veckor nu, vilket gör mig frustrerad. Jag vill gärna träffa den som jag är tillsammans med! Vi bor en bit ifrån varandra men inte jättelångt. Vi har träffats minst en gång i veckan innan.

    Vi pratar i telefon flera gånger om dagen och han säger att han tycker om mig, saknar mig, vill träffa mig, skulle vilja bo tillsammans med mig etc. och jag tror inte att han ljuger. Men ändå är det så här med att vi inte träffas. Det är alltid något annat som dyker upp, väggar att måla, grus att skotta, han behöver vila för att han är trött, sjuka barn, jobb. Jag är trött på att fråga när vi ska ses, och samtidigt trött på att bara vänta på att han ska säga någonting om det. Just nu har jag ingen aning om när vi ska ses nästa gång, det skulle kunna vara imorgon eller om tre veckor vad jag vet.

    Jag har tagit upp det med honom, att det är ett irritationsmoment för mig, men han blir irriterad av det. Jag säger att jag inte vet om han verkligen vill träffa mig eller inte. Han säger att han vill men handlingarna motsäger ju det.

    Vad ska jag göra? Bara avvakta och fokusera på annat tills han säger något om det? Ge upp? Ta upp frågan igen? Vet inte om jag vill vara i ett förhållande där jag blir bortprioriterad för typ grusskottning.

  • Svar på tråden Han kan aldrig ses
  • Anonym (X) Trådstartaren
    Thu 10 Oct 2019 07:52
    #2
    CitronTulo skrev 2019-10-10 07:36:58 följande:

    Ni har varit tillsammans i 5 månader men inte setts på 5 veckor..?

    Allt i livet handlar om prioriteringar.. Vill man träffa någon så hittar man väl tid för det!? Så funkar i alla fall jag! Så i mina öron så låter det ju inte som att han direkt prioriterar tid tillsammans med dig eller visar att han vill satsa på ert förhållande!


    Men varför lägger han så mycket tid på telefonsamtal med mig? Vissa dagar kan vi prata i telefon i flera timmar. Och han tar sig alltid tid att ringa när han har tid, även om det bara är en liten lucka.
  • Anonym (X) Trådstartaren
    Thu 10 Oct 2019 08:10
    #4

    Kan tillägga att han bor lite avsides så man kan inte ta sig till honom utan bil, vilket jag inte har. Så när vi ska ses så behöver han antingen hämta mig hem till sig eller komma till mig. Han säger att det gör honom stressad. Men jag tycker ändå att man borde kunna ta sig den tiden/ansträngningen.

  • Anonym (X) Trådstartaren
    Tue 29 Oct 2019 11:29
    #11

    Jaha nu har det tvärvänt. Han vill ses hela veckor i sträck medan jag vill ta det lite lugnare eftersom vi inte träffades alls på så många veckor. När jag säger det så verkar han bli osäker och undrar om jag vill vara med honom öht och tror att han bara är något tillfälligt för mig(?)

Svar på tråden Han kan aldrig ses