• Anonym (Hanna­)
    Thu 10 Oct 2019 09:03
    2943 visningar
    15 svar
    15
    2943

    Han kan aldrig ses

    Han gillar dig säkert men inte tillräckligt. Ett samtal är enkelt och är nog tillräckligt för att stilla hans behov. Men att träffas krävs ju planering och tid.

    Det är enkelt att säga att han saknar dig och han gör nog det där och då men inte tillräckligt för att prioritera dig. Han vet om vad du känner för honom och känner inget hot om att du kommer att lämna. Du har accepterat att inte ses på 5 veckor och du är ändå kvar. Han behöver inte anstränga sig mer än några telefonsamtal och vackra ord.

    Jag har varit där du är allt för ofta. Jag tror på vad killen säger och letar efter tecken som tyder på att han gillar mig. Som du tänker med dessa telefonsamtal. Han värderar inte dig utan det är viktigare att kratta grus, visst sånt måste göras men vad hindrar det om du är på besök när han gör det? Du kan till och med hjälpa till.

    Mitt råd är att du sätter ner foten. Du vill inte ha ett förhållande där ni inte träffas så finns ingen anledning att fortsätta om han inte kan ge dig den tid du förtjänar. Det är i början av ett förhållande man sätter ribban hur man vill bli behandlad.

    Känner han att han håller på att förlora dig så vaknar han förhoppningsvis till eller så ser han det som en smidig exit och då vet du att han inte tänkte satsa på dig.

Svar på tråden Han kan aldrig ses