• Anonym (ingen­)
    Sat 19 Oct 2019 08:31
    1586 visningar
    40 svar
    -2
    40
    1586

    Lämna eller inte? Ångest

    Anonym (Ångest) skrev 2019-10-19 08:12:07 följande:

    Har sådan ångest alltså.. lång historia kort.

    Jag är sambo o bor i hus och vi har ett barn på 2 år. Har varit ihop i 7 år. Jag har nu fått känslor för en annan.. en kollega. Inte vara känslor utan jag är kär. Sedan ca 8 mån tillbaka.

    Min sambo är en jättefin man och han älskar mig och vårt liv. Men jag är inte attraherad av honom alls längre..

    Han börjar känna av att det är nått fel och imorse blev han även ledsen. Han sa att jag bara skulle veta hur mycket han älskar mig.. Får sån otrolig ångest. Är så rädd att ångra mig om jag skulle lämna. Att jag skulle inse mitt misstag att jag lämnade någon som verkligen älskade mig. Att lämna vårt hus.

    Men samtidigt.. hur ska man sluta va kär i en annan och hitta tillbaka till attraktionen till sambon? Känns omöjligt..


    Lämna både hus, man och barn. De är värda någon bättre än dig! Stannar du så glömmer du förmodligen den där på jobb men du springer snart och betuttar dig i någon ny. Förr eller senare kommer du ändå att självrättfärdiga dig med en massa bra anledningar till att rata den du är ihop med!

  • Anonym (ingen­)
    Sat 19 Oct 2019 09:31
    #7
    -3
    Anonym (Ångest) skrev 2019-10-19 08:58:28 följande:

    Tack för era svar!

    Jag har känt mig så ouppskattad och osedd i vår relation där hag sagt så många gånger vad jag behöver men där han inte lyssnat och bara kört på i sin takt och kört sitt race. Det blev otroligt tråkigt allting.. och mitt i detta träffade jag då en ny kollega där kemin ör obeskrivlig. Han ser mig och bekräftar.

    Men nu, när min sambo märkt att jag är lite på väg bort, då har han insett att han varit för ego som han sa. Att han älskar mig över allt på jorden.

    Jag VET att man inte bara ska lämna hursom. Jag vill inte lämna. Men min känslor är liksom urholkade. Och har växt för en annan. Vill ju känna dessa känslor för min ssmbo. Men är inte attraherad längre. Vill inte ens kramas längre.


    Där ser du! Nu börjar självrättfärdigandet du har ju rätt att välja att tänka på andra män efter som du bestämt dig för att du inte vill krama din man. Låt han på jobb få knulla och skaffa en unge till med honom så så snabbt du kan. Kemin är ju alltid obeskrivlig när man är kär och allt man tror då är ju sant!

Svar på tråden Lämna eller inte? Ångest