• Anonym (Tjock­mensöt­)
    Mon 21 Oct 2019 12:19
    2016 visningar
    71 svar
    71
    2016

    Kropp eller anikte, vad går ni efter först?

    Jag och en tjejkompis hade en liten diskussion med några manliga bekanta i helgen om bl.a skönhetsideal och förhållanden och jag skulle väldigt gärna vilja veta hur fler tänker här. För att kortfatta: jag är 171 cm lång, väger 114 kg så har långt ifrån en killerbody men många har sagt att jag har ett vackert ansikte med stora, klara ögon o.s.v. min väninna är runt 165 cm, väger ca 55 kg och har verkligen skitsnygg kropp! (Den jäveln;)) men är kanske inte jättesöt vad gäller ansiktet. Hon har partner, jag har precis gått ur ett långt förhållande. Dessa killar sa att hon kommer aldrig lida brist på karlar eftersom hon har den kropp hon har men jag är tvungen att gå ner i vikt om jag ska få någon, hur än fin jag än är i ansiktet, eftersom att i slutändan så är det kroppen som överväger vid första mötet.( Puh, sorry för långt inlägg...) vad anser och tänker ni

  • Svar på tråden Kropp eller anikte, vad går ni efter först?
  • Anonym (ansik­te och hår)
    Mon 21 Oct 2019 12:58
    #1

    Så är det nog för män att de flesta väljer en sexig och snygg kropp på en tjej.

    Men det som talar mer är utstrålning och att tjejen gillar sex. De är vad män bryr sig mest om. Det handlar också om proportioner snarare än vikt och längd även om de allra flesta inte tycker om övervikt eller fetma.

    Jag har sett många exempel på populära tjejer som varit ganska kraftiga och kurviga som haft lätt för killar och haft partners, samtidigt som jag sett skitsnygga tjejer ha problem att hitta nån. De har kanske varit mer osäkra, inte haft lika lekfull och intressant utstrålning och personlighet. Så i slutändan är det personlighet och charm som gäller.

    Om du har ett vackert ansikte har du ju all anledning att försöka få din kropp i bra skick för då ökar ju dina chanser betydligt.

    Men vid första anblick när man triggar det primitiva i killar har din kompis fördelar med sin snygga kropp om hon dessutom klär sig i tajta kläder som exponerar den, sån är biologin.

    Personligen faller jag för ansikten, sensuell utstrålning och intelligens men kroppen måste vara inom mina kriterier (slank och ganska ungdomlig och vältränad för killar)

  • Anonym (Tjock­mensöt­) Trådstartaren
    Mon 21 Oct 2019 13:41
    #2

    Tack för svar!:)

  • Mon 21 Oct 2019 13:48
    #3

    Jag har själv svårt att göra den uppdelningen, eftersom saker för mig, är mer detaljer.
    Men generellt så söker väl de flesta, med status i bakhuvudet, och då är ju en kropp ofta viktigare med de skönhetsideal vi har i dag.
    Däremot tror jag att de som gillar mulligt och tjockt ofta är mer engagerade i personen i sig, eftersom de ser mer än kropp eller tydligt vill ha det så.
    Utöver det så är min åsikt att vi liksom mer eller mindre är gjorda för en viss vikt, vilket ofta gör att om man svälter en mullig, så blir ansiktet mindre attraktivt, eftersom det är tänkt att ha lite runda linjer... lite så... ;)

  • Xzx
    Mon 21 Oct 2019 13:52
    #4
    +1

    Kroppen är Överlägset viktigast för mig. Om hennes kropp inte är attraktiv spelar ansiktet 0 roll, det kommer aldrig bli något med det iaf. Ett snyggt ansikte är en bonus, men inte mer än så.


    Kroppen är A och O. Ansiktet får man på köpet - om jag får uttrycka mig lite bryskt :P

  • Mon 21 Oct 2019 14:03
    #5
    +1

    Vad jag först reagerar på varierar.
    Om vi utgår från en genomsnittlig kvinnlig kroppsbyggnad och tänker oss en ganska vid marginal för vad vi kallar för genomsnittligt, så är ansiktet det jag reagerar först på.

    Om det handlar om kvinnor som ligger långt ifrån genomsnittet är det istället kroppen.
    I ditt fall måste jag tyvärr medge att kroppen nog skulle vara det första jag reagerade på. Jag vill dock påpeka att jag inte har sett dig, så jag vet  inte säkert hur jag skulle reagera. Men du är en bra bit kortare och en bra bit tyngre än mig, och jag är ingen spinkig person.

    Att avvika mycket från genomsnittet behöver inte vara negativt. Jag är lång och attraheras starkt av mycket långa kvinnor. Jag har aldrig legat med eller ens dansat eller hållit om en kvinna av min egen längd. Tanken på att någon gång göra det lockar mig. Hålla om eller dansa med kanske jag kommer att få uppleva, men min hustru skulle nog ha synpunkter på om jag låg med någon annan. 

    När det gäller ansiktet har jag även där mycket breda marginaler för vad som är tilldragande. Det är sällan ansiktets grundläggande fysik som avgör, utan istället är det sådant som hur personen ler och skrattar. 

    Personligen tänder jag också stenhårt på intelligens, men det är tyvärr inte det första man ser när man träffar någon.

  • t1000
    Mon 21 Oct 2019 14:19
    #6

    Kroppen är viktigare.

    Jag kan många gånger se väldigt söta mulliga tjejer. Jag kan många gånger tänka. Oj, va tänk om hade varit smal så hade hon haft hela paketet.

  • t1000
    Mon 21 Oct 2019 14:19
    #6
    +1

    Kroppen är viktigare.

    Jag kan många gånger se väldigt söta mulliga tjejer. Jag kan många gånger tänka. Oj, va tänk om hade varit smal så hade hon haft hela paketet.

  • Anonym (Mulli­g/fet)
    Mon 21 Oct 2019 15:21
    #7

    Jag är mullig/fet och har haft relationer där jag varit den som lämnat .

    Jag har inga problem att skaffa män som vill ha relationer, inte vidare söt är jag heller.

    Jag har en trevlig/vass framtoning, är rapp i käften, har självdistans och bjuder på mig själv. Upplevs som charmig, gillar mig själv och är inte rädd för att ta plats.

    Vissa män attraheras av starka kvinnor, i olika skepnader.

  • Anonym (Beror på)
    Mon 21 Oct 2019 15:23
    #8

    Många vill nog ha din kompis för sex bara. Förhållande så går ansiktet oftast först men sen finns det ju gränser för hur kroppen ska se ut också. Är du mer kurvig med stora bröst och stor rumpa eller bara tjock?

  • Anonym (Tjock­mensöt­) Trådstartaren
    Mon 21 Oct 2019 15:57
    #9

    Kul att ni svarar:) det verkar som att grabbarna hade rätt då;) jo med tanke på idealen idag så hade jag ju det på känn ändå. Jag har själv varit smal några gånger (är en riktig pendlare) och för min kroppsbyggnad, "benstomme " eller vad man ska kalla det, så passar jag ändå som kurvig. Ser så jäkla benig ut som smal. Man är väl gjord för en viss vikt, som en skrev. Därmed sagt att min vikt på 114 kg idag är på tok för stort för mig.

    Men om ni skulle träffa en tjej med idealkropp och hon efter en tid skulle börja öka i vikt, skulle era känslor för henne kunna överskugga det då, eller skulle ni avsluta relationen?

Svar på tråden Kropp eller anikte, vad går ni efter först?