• Anonym (A)
    Thu 7 Nov 2019 14:59
    1553 visningar
    46 svar
    46
    1553

    Läste något jag inte borde läst - hur reagera?

    Anonym (jonas) skrev 2019-11-07 14:46:43 följande:
    När jag tänker efter har jag nog inte så mycket val oavsett. Skrev till henne i morse att det var synd att jag inte var med på festen, och även något annat som direkt kan kopplas till det jag läste... Ska se först om hon tar upp det själv, annars får jag väl göra det.

    Frågan är ju dock hur pass hårt man ska ta på detta? Hon sa ju att hon hade pojkvän, kysste inte killen men samtidigt är det (i alla fall enligt mig) inte okej att gå så långt som hon gjorde. Jag själv hade aldrig gjort så dock, men vad som är okej och inte okej skiljer sig ju mellan olika personer.
    Jag tycker det är ett gränsfall. Det framkommer ju av deras konversation att hon inte kysste honom, sade att hon har pojkvän osv. Självklart skulle det inte gå så långt, men hon hade kanske druckit, ert förhållande är inte på topp. Ibland behövs inte så mycket, hon rycktes med och blev glad av hans uppmärksamhet.

    Du får höra vad hon har att säga om det. Bestämma dig för om du ska fokusera på att hon hånglat med en annan eller att hon faktiskt besinnade sig eftersom hon redan har dig.
  • Anonym (A)
    Thu 7 Nov 2019 16:34
    #19
    Anonym (jonas) skrev 2019-11-07 16:32:15 följande:
    Nej på det sättet det var skrivet var det uppenbart att det inte var så - och det var inte ens den konversationen som var öppen. Vidare så blev det stressigt som fasen i morse då hon behövde springa till bussen. Tror verkligen inte det...
    Ok, så du nöjde dig inte med att titta på det som var öppet, du gick vidare...


  • Anonym (A)
    Thu 7 Nov 2019 16:43
    #22
    -2 +2
    Anonym (jonas) skrev 2019-11-07 16:38:21 följande:
    Yes, ser att jag inte var tydlig med detta. Däremot var jag tydlig i min trådstart att jag är ångerfull över att ha snokat och att jag vet att det var fel - men att min magkänsla sa att något inte stämde (vilket visade sig vara korrekt), och därför gjorde som jag gjorde.
    Du menar att din magkänsla berättigar dig till att snoka i hennes privatliv?

    Anledningen till att ni har problem, kan ju vara detta. Att du inte pratar om din magkänsla, att du snokar istället. Eller kom magkänslan när du insåg att du kunde snoka?


Svar på tråden Läste något jag inte borde läst - hur reagera?