• Anonym (Jobbi­gt)
    Fri 8 Nov 2019 11:09
    6413 visningar
    272 svar
    -4 +2
    272
    6413

    Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..

    Hej!

    Jag och min sambo har varit ett par i 3 år och har ett barn tillsammans. Han har ett barn sedan tidigare, mamman gick bort för 6 år sedan.

    Jag förstår att han vill bevara minnet för sitt barns skull, självklart. Hon har bilder i sitt rum på mamman, inget fel eller konstigt tycker jag. Men vi har även bild av henne i vardagsrummet och ett i köket, det i köket är på dottern och mamman och tycker det är okej men jag vet inte att ha enskilda foton på mamman upphängt?

    Hade ni tyckt detta var skumt..?

  • Svar på tråden Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..
  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Fri 8 Nov 2019 11:23
    #9

    Jag har alltså inte tagit upp detta med mannen. Då jag känner mig kluven. Jag vill såklart att dottern ska minnas sin mamma, självklart. Jag tycker det är bra att hon har foton i sitt rum och pratar om sin mamma.

    Jag vet som sagt inte själv riktigt vad jag tycker? Just det att det hänger foton i vardagsrummet. Ja kanske är det inget konstigt?

  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Fri 8 Nov 2019 11:36
    #15
    -1

    I dotterns rum absolut helt okej, det är bara bra tycker jag. Jag försöker inte hindra henne från att minnas henne eller vill något illa. Hon pratar om sin mamma med mig också och det är inget jag tycker är konstigt!

    Det är just i vardagsrummet, där hon har foton av sig själv. Jag förstår också att hon betytt mycket för min man men att ha gamla bilder uppe? Ja jag vet inte..

    Jag har massa gamla bilder sparade i fotoalbum. Även på ett ex som gått bort. Nu var han ju inte pappa till mitt barn så kanske inte kan jämföras men jag kanske tänker annorlunda, jag hade nog inte haft uppe foton på bara honom i vårt gemensamma vardagsrum.

  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Fri 8 Nov 2019 11:48
    #19

    Jag vet som sagt inte själv riktigt vad jag tycker? Jag ville höra med andra om vad ni hade tyckt. Jag kan ju inte hjälpa hur jag känner? Detta är inget jag har gjort till något problem eller ens pratat med om med min man. Jag ville bara reflektera med andra.

    Jag tror inte jag är svartsjuk, jag känner mig inte som det. Jag och dottern pratar mycket om hennes mamma och jag tycker det är fint. Så egentligen kanske inte det ska störa mig?

  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Fri 8 Nov 2019 12:02
    #25
    Ess skrev 2019-11-08 11:55:04 följande:

    Men varför tar du inte upp det med honom?


    För att jag känner mig dum? Jag vet inte om jag tycker det är "rätt" eller "fel". Jag har tänkt att jag kanske ska prata med honom, inte på ett anklagande sätt eller så utan bara säga vad jag känner.
  • Anonym (Jobbi­gt) Trådstartaren
    Fri 8 Nov 2019 14:54
    #46
    +2

    Jag har funderat efter att jag läst era svar. Många väldigt kloka. Jag tycker inte det är en så konstig sak att undra över..? Att det skulle vara ett äckligt beteende tycker jag är att ta i. Med av just respekt har jag inte tagit upp detta och gjort till ett problem.

    Jag tänker på henne som att hon är en familjemedlem, jag vet att hon betytt, betyder mycket. Det är lite konstigt och svårt att förklara att leva med någon vars föredetta gått bort. Jag tror att min man gått vidare, men hon alltid kommer finnas med och det stör mig inte så jag vet egentligen inte varför fotona gör det.

    Jag ska inte bry mig så mycket tänker jag.

Svar på tråden Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..