• Hansogreta

    Bilder från RUL ?? Kön

    Min bild fr v 18.5. Gissa kön? Några fler som har bilder från RUL där man vet/ser kön?

  • Svar på tråden Bilder från RUL ?? Kön
  • Mandistoss

    Var på RUL förra veckan, skulle ha varit v18+6 enligt KUB men blev flyttad till v17+4 (stämmer bättre med sista mens, ägglossning och plusset på stickan). Dessa bilder är därför lite tidigare än riktiga RUL (ska tillbaka nästa vecka). Och enligt BM ser det ut som att vi ska få en flicka. Det tycker vi också att det ser ut som men vi är inga experter, vad tror ni? :)

  • Mandistoss

    Vi hoppas det fortfarande ser ut som det på fredag. :) De säger att det är lättare att ta fel på tjej, ett ?pojkpaket? brukar vara svårt att ta miste på om man väl ser det, men det kan vara ?dolt? och därav ?framträda? som en flicka. När man fått beskedet för ett kön skulle det kännas konstigt i hjärnkontoret om det skulle ändras, men man är nog nojig i onödan.

    Vi fick be om att få en pottbild, vi tyckte hon var snabb när hon kollade könet första gången och sa något i stil med ?det här kan man tycka ser ut som en flicka?. Vi ville ha mer raka besked (hur raka man nu än kan få från ett UL i vecka 18), så jag frågade om man kunde få en bild där man ser vad det är för något. Då gick hon igenom det mer noggrant och tog dessa två bilder. Hon var då även mer ?säker? på att det var en tös. :)

Svar på tråden Bilder från RUL ?? Kön