Vilken typ av vin blir man snabbast full på?
Som rubriken lyder
Som rubriken lyder
Den som innehåller mest alkohol...
Den som innehåller mest alkohol...
Brännvin?
Vad menar du skulle spela större roll än alkoholhalten?
Alltså vilka egenskaper som just vinet skulle ha som skulle inverka på onykterheten?
Att personliga egenskaper såsom vikt, toleransnivå, hur mkt och vad man ätit innan osv. spelar stor roll, det har jag koll på...
Det med mest alkohol, men om man jämför två viner med säg 13% blir man snabbast berusad på ett mousserande.
Om du menar full som i berusad är det som sagt alkoholhalten som är avgörande. Bubblor och färg har ingen som helst betydelse.
Om du menar full som i mätt så skulle jag däremot rekommendera ett moget tams-vin.
Mousserande viner GER snabbare berusning på grund av tunntarmsupptaget, det är bevisat sedan ett antal år.
Mousserande viner GER snabbare berusning på grund av tunntarmsupptaget, det är bevisat sedan ett antal år.