• Anonym (Erik)
    Sat 16 Nov 2019 09:57
    20 visningar
    1 svar
    1
    20

    Hur slutar man söka efter kärlek/sex?

    Jag har allt mer börjat inse att jag inte kommer att hitta en kvinna i mitt liv. Inte för ett förhållande, och verkligen inte bara för sex. Jag har varit på många dejter där den jag träffat varit ute efter samma sak som jag, men det har aldrig blivit något mer av det. Ibland har det varit korta träffar, ibland längre, men slutsatsen är alltid att den jag träffar inte tycker det klickar, och det måste jag såklart respektera.

    Det jag tänker är helt enkelt att jag inte är intressant för en kvinna, det finns inget hos mig som får dem att tänka i banor som sex eller förhållande.

    Med den insikten tycker jag det lättaste hade varit att helt enkelt sluta försöka, och fokusera på annat i livet. Frågan är bara hur? Hur minskar man lusten efter sex, och lusten efter kärlek? Finns det någon medicin man kan ta? Meditationsövningar? KBT?

    Någon som har tips?

    Och så att ingen ska börja kalla mig mansgris, jag har främst sökt efter kärlek, men då och då även sex. Jag ser inte sex som någon rättighet eller så. Men då andra personer haft one-night-stands och kk:s så har jag inbillat mig att jag även kunde hitta det.

  • Svar på tråden Hur slutar man söka efter kärlek/sex?
  • Anonym (Erik) Trådstartaren
    Sat 16 Nov 2019 09:58
    #1

    Vet förresten inte om denna tråden tillåter anonyma svar eftersom valet idiotiskt nog automatiskt ligger på att inte göra det. Om det inte tillåts anonyma svar kommer jag starta en ny tråd.

Svar på tråden Hur slutar man söka efter kärlek/sex?