• Katharina

    Bara skriker när hon ska sova

    Fast man bör vara VÄLDIGT försiktig med att rekomendera mammor att sluta amma bara på den information man får i ett litet inlägg. Många föräldrar tror blint på råden de får från andra föräldrar på familjeliv och tar det för sant. Det kanske inte alls är problem med någon amning men tacka vare att man följer råden här så slutar mammor att amma.

    Jag träffade en mamma som storgrät då hon förstod att hon inte alls behövde sluta trots upprepade mjölkstockningar. Det var det rådet hon fått här på familjeliv. Hon hade gett ersättning i två dagar när hon började amma igen och följde de råden som står i amningsboken... Nu ammar hon fullt igen och det är inte tack vare råden här.

    Jag förfasas också över den okunskap om amning som finns. En hel del läser inte på någonting om amning innan de föder. De tar för givet att antingen fungerar det eller så gör det det inte. Men man måste faktiskt veta en del om amning för att lyckas... För så hade vi kvinnor äldre kvinnor som berättade och visade. Idag är kvinnor ensamma och har ingen som visar. Har de då inte ens läst på om amning så är det inte konstigt att det inte fungerar.

    Och nu säger jag inte att det inte finns några alls som inte kan amma... så ni som tänker skriva om era historier bespara mig det. Tack!!!

  • Katharina

    Suzolina: Och jag vill inte att hon ska tro att hon behöver sluta amma och ge ersättning för att en bunt mammor här säger att det fungerat för dom. Så jag ville ge min syn på den sorts råd.

  • Katharina

    Jag har bara skrivit ett inlägg om det men jag visst håller jag med dig om att det är tråkigt när trådarna går OT i flera sidor ibland.

  • Katharina

    Kanellen: Du kanske kan skriva till den det berör då? Elelr är du bättre på att smyga med dina påhopp än att stå för dina åsikter?

  • Katharina

    Jompiskompis: Har du prövat att bära honom upprätt. Sjal är ett praktiskt hjälpmedel. Min son var coollugn när jag bad honom i sjal omslutet. Satt jag så var han ledsen och han ville inet heller ammas så. Men i sjalen så kunde jag amma honom till sömns

Svar på tråden Bara skriker när hon ska sova