Inlägg från: Qliana |Visa alla inlägg
  • Qliana

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Detta hände under min systers förlossning som jag var med på.

    Hon var i v 27 och de kunde inte stoppa förlossningen. Allt var ganska nervöst och det tog lång tid i och med att hon hade dropp som skulle stanna upp värkarna. När de väl godkänt att "nu skulle hon få föda i och med att förloppet inte stoppades" så kändes det helt okej. MEN vi var båda jättetrötta. När värken gick över så somnade min syster och det var mörkt, tyst och mysigt i rummet tills nästa värk kom. Det håller på så här ganska länge och helt plötsligt så vaknar JAG av att jag lägger världens fis (jag hade alltså somnat)!! Min syster vaknar också av ljudet och jag håller på att döööööö av skam. Jag asgarvar och fiser ännu mer... och ännu mer....och ännu mer! Min syster börjar också gapskratta och så håller det på tills nästa värk kom. Härligt att få skratta loss ett tag!!!

    Tur att det inte luktade!

  • Qliana

    Jag tyckte inte att lustgaen hjälpte utan grät och påpekade detta gång på gång. BM sa med vänlig ton att den visst hjälpte. Jag kände mig lite ledsen, men andades på.

    Någon gång under resans gång så började jag fundera på vad det var för helikopter som lät och VARFÖR den j*vla technolåten aldrig slutade spelas på radion. Så jag frågade sambon varför de spelade den låten heeeela tiden. Han såg ut som ett frågetecken och sa - Men, det är lugna favoriter som spelas på radion (och höjde ljudet).



    Hörseln verkar försämras MYCKET under smärta och lustgas.... Jag hörde nämligen inte musiken nämnvärt - utan bara den här technolåten...hela tiden...bakom ett brus från en helikopter

  • Qliana

    Jag tittade på min förlossningsfilm idag och såg något som jag glömt.

    BM skulle sätta EDA-förberedande dropp. Jag frågar henne då varför hon sticker nålen i armen och inte i snippan! Det var ju i snippan jag hade ont! Tyckte hon var helt borta som inte fattar att hon gör fel - men sen kommer jag på mig själv och börjar asgarva

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *