• xxmeyaxx

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • MaijaO

    Har en kompis som i ett visst skede av sin förlossning sa till sin man att "vi skiter i det här, drar till borås, snor en apa som vi kan raka. Ingen kommer att se någon skillnad!" Men jag tror att hon är rätt nöjd över att hon fick Victor istället.

  • Sverige

    Har försökt att inte berätta vår story men kan inte låta bli.. ni är så roliga...

    Vattnet gick på dan och jag som inte hade en aning om någonting satt på en handduk hela eftermiddagen och läste om vattenavgång på internet. Sjukhuset hade konsterat vattenavgång och skickat hem mig igen.
    På kvällen ligger jag i soffan och slöar medan sambon kollar fotbollen. Till saken hör att det var Fotbolls EM och två matcher på raken som sambon skulle kolla på. Han sitter och smaskade spagetti och falukorv medan jag börjar känna att det faktiskt börjar göra lite ont. Med fotbollens nedräkning börjar jag räkna minuter mellan värkarna och efter nån timme konstaterar vi att det är 4 min mellan och eftersom det gått så snabbt så drar vi in. Ner i bilen och in på sjukhuset. Här gick det undan. helt plötsligt låg jag i en säng och sög i mig lustgas som jag inte gjort annat. och vilken tonårsfylla jag fick. "Du e så hiiimla snääääll", "Nej, gå inte snääääälla" sa jag till sköterskorna "Du får f--n INTE röra" röt jag åt sambon som försökte sno åt sig lite lustgas. Den var ju MIN!!!
    Sambon är rätt sportintresserad och eftersom han inte ville missa matchen mellan Sverige- och vilket land det nu var så hade han när jag inte märkte det ringt vår granne och sagt att han skulle sms:a varje mål. Nu var det bara så att den där jäääälla matchen slutade typ 5-1 eller nåt så efter en 5 sms-pip höll jag på att mörda killen. För att inte tala om sköterskan som hade mage att fråga vad det står... VEM F---N BRYYYYYR SIIIIIG!!! Jag höll ju på att dööö. Sen när sonen föds, sambons tumme är vit av brist på blod och jag är packad som en 15-åring på Valborg, säger sköterskan försiktigt... får jag föreslå att ni döper honom till Zlatan???

    Sen efteråt fick jag också veta att det knappt var någon lustgas i blandningen... snacka om psykiskt!

    I sommar är det Fotbolls VM -och jag ska föda igen precis då...

    Sonen heter INTE Zlatan kan tilläggas.

  • cia70

    När andra barnet skulle födas så ska maken fram och titta, just då går vattnet, en stor kaskad rätt på honom......Hans kommentar var: nu förstår jag varför det står gummistövlar innanför dörren!!

    När tredje ska födas blir jag vansinnig på maken för att jag INTE FÅR BITA honom i handen!!

    Mot slutet blir det lite kaos och mycket folk på rummet, då kommer en läkare fram och presenterar sig, då säger jag till henne: Jag skiter väl i vad du heter! Gör vad du ska istället!!!

    Jag får en låt på hjärnan oxå : vem är du? Vem är jag, med Arja Sajomaa, är helt säker på att jag har sjungt den högt och tydligt, men maken säger att jag inte gjorde det.....skönt att höra...

  • Jellis

    Ja,gud vilken rolig tråd! Bästa på hela FL. Snälla tjejer ge oss mera roligt, så vi kan se fram emot våra förlossningar.......

  • Missboss

    Jag hade haft pinvärkar en hel em och halva kvällen, stod i gåstol och sög lustgas för glatta livet men jag kände att jag måste ha något annat. Begärde EDA och narkosläkaren kom ganska på en gång.

    Fick sitta på sängkanten och sög lustgas för glatta livet igen (min bästa vän) och när läkaren försöker att sätta EDA:n så känner jag att det rinner mellan benen. Min tanke var att j*vla nu kissade jag ned mig men det fortsätter att rinna. Ser sambons fot är i farosonen så jag ropar i lustgasmasken, foten, ta bort foten och sambon börjar flytta droppställningen och allt. Sedan upptäcker han och bm vattnet. Sambons tanke var att j*vlar nu kissade hon ned sig, oj vad hon kommer att skämmas.

    I varje fall så efter lite tjorv så får narkosläkaren EDA:n på plats och när den börjar att värka så vänder jag mig mot honom hög som ett hus på lustgas och tindrar med ögonen och säger: Du är den underbaraste människa jag mött. Vill du gifta dig med mig!!!

    Sedan under krysningsskedet så blev jag så torr i munnen så sambon fick stå med vattenflaskan och ge mig vatten mellan värkarna. En gång missbedömde han ordentligt och erbjöd mig just när jag hade en värk på ingående och jag vrålar med värsta Dart Vader rösten: - Är du dum eller? Du kan ju fan inte erbjuda mig vatten när jag har en värk på gång! Blev väldigt förnärmad över att han inte fattade att det var en värk på ingående.

  • Morrisen

    Maija0: Jag garvar så jag håller på att dö, har magkramper och tårarna sprutar. "Vi snor en apa och rakar".
    Min man något seg: "Va skulle dom med apan till?"

    Jag döööööör!!!

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *