• xxmeya­xx
    Äldre 16 Apr 23:29
    514787 visningar
    987 svar
    987
    514787

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • ebben
    Äldre 19 Apr 07:55
    #31

    LITE kul så här i efterhan är ju allt .....att jag var naken in till sjukhuset för jag hade sagt åt mamma(som var här för att passa de andra barnen) att "DRA av mig skorna o byxorna för bebben är på väg!" för vi hade ju startat bilen o var på väg då vi insåg att jag inte kunde ta mig....... Så jag hade inga skor ens då vi skulle hem! ja,gubben hade ju varit hem o hämtat!
    Allt som allt gick det från 1a värk på 1 timme o 50 min.

  • Miclin
    Äldre 19 Apr 08:14
    #32

    puffar

  • Äldre 19 Apr 08:29
    #33

    ja när jag låg å hade som värst,åååå mycket lustgas, så tycker jag mej se den ljusa praktikanten ca 18-19år nypa min kille i rumpan..
    då kännde jag att nu får jag inte ta någe mer lust gas!!
    och att jag bara drog i bm och vill nypa henne hårt, vet att hon bände upp min hand ifrån hennes lilla arm som jag nöp i , å tröck den till mitt ben så jag skulle ta kraft ifårn mig själv!!
    kanske inte så kul men men

  • lena ekman
    Äldre 19 Apr 08:32
    #34

    Att när jag hade som mest ont säger min man till mig "Nu gumman vet du hur en karl har det när han är riktigt förkyld", ja tog det på rätt sätt och glömde smärtan en stund men den äldre barnmorskan som var inne på rummet var beredd att slänga ut honom.

    Sen får man underliga tankar också, jag fick för mig att om jag bara klev upp från sängen gick ut och åt limpmackor så skulle allt gå över.

  • SkyDar­k
    Äldre 19 Apr 11:52
    #35
    Tänk vilka roliga saker man kan få för sig av bara lite lustgas
  • Bigfoo­t
    Äldre 19 Apr 11:57
    #36

    Min man blev lite yr under utdrivningsskedet och lade sig ned på golvet för att inte tuppa av. Sköterskan började jamsa lite tröstande med honom och jag blev skitförbannad: "Upp med dig din jävel, du skämmer ju ut mig!"  


    /Bigfoot, med två småmonster och en tålmodig äkta man.
  • hally
    Äldre 19 Apr 12:05
    #37

    Bigfoot: Haha, stackars karl
    Jag var tvärtom förbannad över att sköterskorna inte tog hand om min sambo som var vit som ett lakan i ansiktet och uppenbarligen höll på att svimma. Jag menade att han var ju bara en stackars karl, mej var det ingen fara för, jag var ju kvinna och superstark typ

  • Chelse­a73
    Äldre 19 Apr 20:34
    #38

    Guuud, jag dör! Håller på att skratta på mig! Ebby ! Och Bigfoot, en karl med humor, håll hårt i honom!

  • xxmeya­xx
    Äldre 19 Apr 21:04
    #39
    puff.
  • snutte­nsmamm­a
    Äldre 19 Apr 21:11
    #40

    Under min första graviditet så fick jag en JÄTTESTOR hemorrojd som hängde ut ur rumpan på mig och som gick under smeknamnet "hubert", när jag och sambon skämtade om den
    Under förlossningen (under lustgasruset) så hade jag väst åt sambon....(eller väst var väl inte rätt ord, HÖGGLJUTT pratat snarare)...och frågat: "du...dom ser inte hubert va???"....
    Barnmorskan hade sett lite undrande ut och frågat sambon om vårt barn skulle heta hubert..

    Under min andra förlossning så satt jag på en s.k förlossningspall och kände när jag krystade hur värsta jättebajskorven kommer ut ur rumpan på mig......
    för att skämta bort det hela så sa jag hurtigt: "ja, jag hann ju inte få någe lavemang så där kom visst resultatet

    ja herrejisses så mkt tok det kan bli under en förlossning....men det fr man bjuda på.

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *