• xxmeyaxx

    * Roliga händelser under förlossningen *

    Sitter här och tänker på dagen då jag ska få föda fram mitt barn. Nu är jag iofs inte gravid då, men jag hoppas på det inom en snar framtid. Men förlossningen grubblar jag lite för.

    Jag är livrädd för blod och tanken på smärtan får mig att rysa!

    OM JAG BARA FICK, skulle jag stanna i väntrummet under tiden som jag skulle föda mitt barn. Kommer ju inte undan det. det är ju inte precis som att jag kan knuffa in sambon i förlossningssalen och säga "jag väntar här."

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer!

  • Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *
  • Magica De Hex

    När jag fick andra barnet och precis hade kommit in på förlossningen så satt jag helst i fåtöljen. Bm tyckte att det
    borde vara bekvämare att ligga ner. Jag hade inte ondare än att
    jag kunde skoja lite:
    -Det ska inte vara bekvämt att föda barn.
    Senare under krystvärkarna skulle väl min man oxå va lite
    skojig o säger:
    -Men älskling,det ska inte va bekvämt att föda barn!
    Snacka om dålig tajming!

    Dessutom fick han för sig att han skulle springa ner till kiosken innan dom stängde kl.21. Jag sa att det kunde han ju
    glömma... 5 min senare va tjejen född.
    Då hade vi varit på förlossningen i ungefär 50 min.

  • Hannah76

    jag hade nåt "fel" när jag skulle få min dotter, allt var redo att sätta igång - förutom att jag vägrade öppna mig.. Så det var jag tvungen att få hjälp m. Så min slempropp gick på förlossning när jag var på toa, så jag kommer storbölande ut därifrån o berättar d..*S* Bm bara log o sa att det var bra, nu e det på G. Då gick mitt vatten... Över hela golvet.. Varpå jag börjar grina änu mer o ännu högre...*S* o säger förlåt hela tiden för att jag sölade ner..*S* Börjar to m hämta pappershandukar för att städa efter mig..*S* Sen lugnade jag ner mig lite..*ASG*

  • M26

    Vi hade gjort köns-UL i v 28 och trodde iaf lite att vi skulle få en flicka. När sonen kom ut var jag lite omtumlad av lustgasen så det kopplade inte riktigt att det var en kille så jag sa:
    "Hon har en snopp!"
    Jag trodde naturligtvis att något var fel på min lilla flicka..

    När de sedan skulle sy ett par stygn frågade jag sambon vad de sysslade med. Jag hade ryggbedövning så jag tyckte det kändes som om att de borrade med en sådan där handborr man hade på träslöjden i lågstadiet! Det gjorde inte det minsta ont men det kändes som att det vibrerade lite.

    Dessutom hade jag en BM-student som sydde och när hon frågade sin handledare: "Ska jag sy det här?" blev både sambon och jag oroliga så sambon sa: "Ni lämnar något hål, va ?!"

  • Arcanjo

    Jag sjöng en snusklåt för BM OskyldigMen tyvärr minns jag inte vilken och inte karln heller men alla hade kul Skrattande


    Min Ebba är mitt allt och bebis i magen med
  • Syster Morot

    Min första förlossning var långdragen. Värkarbetet började tre dagar i förväg, och vi åkte in. Hade då inte sovit på år och dag kändes det som, så jag fick en bricanylspruta, en morfinspruta i skinkan en sömntablett och en alvedon. Jag blev så klart kissnödig efter detta (som alltid annars) Och toapappret var såååå roligt. Satt och lekte med det till Marcus knatade in och tog mig till sängen. Vaknade inte av frukost signalen nästa morgon heller, jag bara snarkade. bm som jobbade då sa att det var de värsta snarkningarna hon hade hört

    Vi skulle sova på radison hotellet, för att jag hade värkar men ingen vattenavgång. Då mötte vi ett annat par från samma föräldra grupp. Hon hade bf 3 veckor efter mig, till saken hör att vi hade skojjat om det hela tiden att vi skulle tävla om vem som kläckte ur sig först. och ute på stan nu så sa jag, du ska se att vi kommer att bo grannar på hotellet.....Och vad hände, jo rummet mitt emot varandra.

    Vi åkte tillbaka samma natt till förlossningen.
    Morgonen efter skulle jag på en undersökning. bm ville skicka hem oss, men doktorn hade hittat slemproppen som han visade för oss. Hade han kunnat så skulle han bett oss smaka på den också, TITTA VILKET PRAKTEXEMPLAR vrålar han ut. DEN ÄR SÅ FIN. Jag undrade förstås vilken anstalt han hade rymt ifrån och det såg ut som om gubben och bm gjorde det också. Han talade om för bm som om ho varit ett okunningt barn att det skulle födas barn rån min sida idag. Vi fick tipset att gå ut på stan (igen). Vi gick på McDonlads, för jag var hungrig!!! Efter en halv McGarden small det till, Nu var det på G. Jag hade 30 sekunder mellan värkarna. och biten Från McDonlads och lassarettet i östersund är inte sååå lång.. Iag det tog ca 30 min att gå den biten, och jag var helt färdig.

    Kom in kollade hur öppen jag var, fick en lavemang Och akupunktur och en jätte söt bm och assistent. Bodde på toaletten, på varje värk bajsade jag så klart och samtidigt snurrar jag på nålarna.

    Dom tog hål på hinnan till slut (pga svaga hjärtljud och bm bannade de övriga som tagit hand om att att de skulle ha tagit hinnan när jag kom in) Jag bet gubben ett par gånger. han frågade hur det kändes mitt i en krystvärk, jag bet honom och sa bara Håll käft din jävla idiot.

    1 timme och 46 minuter efter att dom tagit hål på hinnan var min Jonathan född

    Med saga har jag inget roligt att berätta, förutom att dom tog hinnan på mig denna gången också, och bm svor som en borstbinadare. Efter 10-15 var hinnan tagen och saga var född 9 minuter senare. Totalt förlossnings arbete 7,5 timme.

  • mava

    Jag hade väldigt väldigt ont i slutet och bm ringde efter narkosläkarn, han la in eda och när han var färdig och jag lagt mig på rygg kom nästa värk som gjorde än ondare än dom andra, då spände jag ögonen i bm och frågade vad det var för jävla skit dom gav mig som inte hjälpte var på bm svarade: Men Maria du har inte fått nått än vi har bara hunnit stoppa in nålen Inte konstigt att det inte hjälpte

  • veronicaermanbriks

    Jag har den sjukaste förlossningsberättelsen.
    Ta er tid och läs och skratta!!!

    Detta var då min mosters förlossning.
    Först och främst så var det så att Kickan var jätte stor med min kusin och alla trodde hon väntade tvillingar, men det var konstaterat att så var inte fallet.
    Men under förlossningen säger ändå BM är du säker att det inte är tvillingar? Kickan höll då på att strypa henne.
    Men så till det värsta. Kickans man Per lyckades bli magsjuk under förlossningen och var tvungen att springa och bajsa hela tiden och som att det inte var illa nog så lyckas han även sätta stopp i toaletten (den låg inne i fl-rummet). så det ringdes efter en rörmockare och mitt under Kickans värsta värkar vandrar han in rörmockaren. Hej hej sa han och vinkade...mardrömmen nr ett. Vem fan vill ha en rörmockare som fixar under sin förlossning...hemska tanke.

  • Magica De Hex

    När jag fick andra barnet gick det ju rätt fort, o jag sprack en del. Jag var helt inställd på att åka hem så fort som möjligt, men var tvungen att vara kvar till på morgonen i alla fall.
    När jag vaknade vid 5-tiden o lyfte på täcket så var jag blodig från armhålorna till knävecken, å lilltjejen som låg bredvid var lika blodig. Jag insåg ju att min hemfärd hängde löst om någon såg mitt blodbad... Så jag bestämde mig i mitt förvirrade tillstånd att försöka städa innan nån skulle upptäcka nåt.
    Jag rafsade ihop sängkläderna o tryckte dom långt ner i tvättkorgen...bara det att när jag stod upp så rann blodet nerför benen o jag klafsade omkring i det.
    Försökte hitta nya kläder till mig,lillan o sängen utan resultat.
    Ungefär vid den tidpunkten resignerade jag o ringde efter hjälp..
    När personalen kom så var jag närmast gråtfärdig, o pep:
    -Jag tror att jag blöder lite...
    Personalen trodde förmodligen att jag fått en psykos o gjort något mycket hemskt med min dotter, som f.ö sov i godan ro...
    Jag blev nertryckt i sängen o upprullad på förlossningen igen, o blev sydd några till stygn.

    Jag frågade lite försiktigt om jag fick åka hem nu...... Jag blev kvar i tre dar till.

    Just då var det väl inte så kul... men idag skrattar jag när jag tänker på hur jag måste ha sett ut...!
    Och att det enda jag tänkte på var att jag skulle hem, inte på var allt blodet kom från!

Svar på tråden * Roliga händelser under förlossningen *