• Okänd
    Äldre 26 Apr 20:17
    #0
    Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (våtkå­t)
    Äldre 24 Jul 16:39

    Ni som letat efter filmer. Här är länkat till en.

    www.youporn.com/watch/12229

  • Anonym (oblyg­)
    Äldre 24 Jul 17:51

    Jag gjorde det andra daten med min nuvarande sambo, han ryckte till lite sen var han med på noterna.

  • Anonym (kiss)
    Äldre 30 Jun 10:55

    Underbart!

  • Letand­e mannen
    Äldre 23 Jul 23:34

    Puffar en våt tråd

  • Cygnus­X1
    Äldre 24 Jul 09:17
    Anonym (kåtlisa) skrev 2007-07-21 13:08:11 följande:
    Fafner, vilket bra forum. Jag blir så sugen på att göra det, men det kan jag ju inte när maken är hemma
     Ring mig, så kan jag komma när maken är borta.Flört
  • Anonym (Annor­lunda)
    Äldre 24 Jul 19:44

    Är helt ointresserad av att kissa på mig. Däremot tänder jag jättemycket på andra tjejer som kissar på sig OFRIVILLIGT. Helst ska de vara panikkissnödiga ett tag och hoppa och dansa med handen mellan benen och sedan bryta ihop av skam när de till slut kissar på sig. Händer alldeles för sällan men jag har sett det hända och får leva på minnet.

  • Anonym (Kille­)
    Äldre 27 Jul 10:42

    Jag är kille och minns att jag tyckte det var spännande med kiss och liknande redan när jag var barn. Jag minns att när jag var ca 9-10 år så började jag och några kompisar (både tjejer och killar) utforska vår sexualitet. Det var lite "I dare you" över det hela, t.ex. vem törs visa sig naken för dom andra, våga känna på varandra där nere osv. Vid några tillfällen också vem vågar kissa på sig. Vi drack massor av vatten, gick ut i skogen (jag är uppväxt på landet) och väntade på det oundvikliga. Jag tyckte det var spännande, pirrigt och förbjudet. Att känna hur man blev mer och mer kissnödig och till slut inte kunde hålla sig så att man fick en våt fläck i skrevet och kände hur det rann nerför benen. Samtidigt som kompisarna gjorde samma sak. När jag tänker tillbaka på vad vi gjorde så känns det nästan lite perverst eller obekvämt, men då tyckte vi mest det var spännande. Och vi gjorde bra mycket mer saker än att bara kissa.

    Som vuxen är jag mer kluven till detta. Jag var grymt inne på wetsex i alla dess former fram till jag var i dryga 20-årsåldern. Jag tänder fortfarande på att vara kissnödig och uppskattar att ha både sex och onanera när jag är kissnödig. Men då vill jag gå på toaletten när jag är klar. Jag har tappat lusten för att kissa på mig, och jag tänder inte heller på att se någon annan kissa på sig. Jag har provat lite olika saker, både att kissa på mig framför spegeln, bli kissad på/kissa på någon i samband med sex osv. och jag tänder helt enkelt inte på det längre. Jag vet inte om jag saknar det eller inte. Jag är iaf en erfarenhet rikare och det var spännande att prova på lite annorlunda saker än att bara köra missionären.

  • Äldre 14 Jun 23:24

    Stämmer in exakt på ts beskrivning. Vad beror detta på? Det är ju äckligt egentligen. Jag har försökt sluta också, men det går inte så bra. Fick precis ett återfall tyvärr. Har något ett tips på hur man slutar, för som många andra har beskrivit så får man väldiga skamkänslor. Även om man inte skadar någon.

  • Äldre 25 Dec 17:08

    JA!
    Det är sexigt att kissa på sig,(framförallt när kvinnor gör det),men det är ju säkert individuellt.När jag och min fru går promenader brukar vi (ganska ofta) stanna till ungefär efter halva vägen och hon kissar ner sig medan hon har handen mellan benen.
    Hon stönar och blir kåt av det,o det gör mig nog ännu kåtare.
    Någon gång har det också hänt att vi stannat til bakom något buskage e.l
    och jag kissar på henne.
    Detta gör oss båda vrålkåta.
    kan det bli bättre?

  • Sun 16 Aug 2020 20:14

    Tänkte kissa på mig i tvättstugan snart:$

Svar på tråden Wet (kissa på sig)