Kan man koka kyckling?
Min son på 2½ år har svårt att tugga kött överhuvudtaget. Tänkte, kan man koka kyckling? Då borde den väl bli lite mörare?
Eller hur kan jag annars göra?
Nu pratar jag om kycklingfilé, inte en hel kyckling
Min son på 2½ år har svårt att tugga kött överhuvudtaget. Tänkte, kan man koka kyckling? Då borde den väl bli lite mörare?
Eller hur kan jag annars göra?
Nu pratar jag om kycklingfilé, inte en hel kyckling
Ja det kan man.
På thairestauranger/kinarest. så kokar man ofta kyckling.
Ja eller så lägger man in den i ugnen efter stekning i vatten så blir den mör och fin
Ska du koka så tänk på att koka den ett bra tag
Japp du kan koka en hel kyckling!Har inte gjort det själv men min mamma har gjort det.
koka kyckling filé i ca 1h, lägg dom i ungen sen så får de lite fin färg!
Jag brukar koka kycklingfiléer ca 20 minuter. Det är jättesmidigt och enkelt och gott.
ja absolut, det är jättegott med ris och currysås!
Filéer behöver absolut inte koka i 1 timma! 20 min är mycket närmare sanningen. Jag kokade en del kycklignfiléer åt dottern när hon var lite mindre, det blir jättebra.
Här kommer fler tips på kokt kycklingfilé - här är vi nere i 10 minuter
www.aftonbladet.se/matvin/jon/article289905.ab
www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=338058
eller mixerstav kanske?
Kokt kyckling med morötter och lite kryddmix är ju bland det bästa som finns
Att koka höns tar tid. Att koka en hel kyckling tar ca 30 min om den är tinad, fryst tar det längre tid. Att koka fileer tar ca 10 min. Det är jättegott och nyttigt med kokt kyckling. en favorit är kokt kyckling med ris och currysås.
hoppar in här! låter jättegott, ni har inte möjlighet att länka eller skriva ner ett enkelt recept på kyckling m ris o currysås?
Tackar så mycket för era tips
Säger som föregående, dela gärna med er av recept, gärna kinainspirerat (älskar kinamat!) men inte för starkt bara. Behöver inte tänka på sonen i det fallet utan kan vara ren "vuxenmat", sonen äter inga såser utan bara "ren" mat.