• Äldre 14 Oct 14:40
    17851 visningar
    23 svar
    23
    17851

    Godaste fyllningen i smörgåstårta...

    Ge mig tips på din godaste fyllning i smörgåstårta


    ♥ Stolt & Lycklig mamma till Eddie ♥
  • Svar på tråden Godaste fyllningen i smörgåstårta...
  • Äldre 16 Oct 20:48
    #1

    Jag brukar ha 3 fyllningar

    Fylllning 1
    Makrill, hackad lök och majonäs

    Fyllning 2
    kaviar och creme fraiche

    Fyllning 3
    Tonfisk, purjolök, dill och ThousandIslanddressnig

    Jättegott

  • höstäp­ple
    Äldre 16 Oct 20:52
    #2

    Jag brukar ha:

    1'a lagret: Grädde, majonnäs, hackad rökt skinka och konserverade mandarinklyftor

    2'a lagret: Grädde, majonnäs, leverpastej och bostongurka

    Kanongott!

  • Zäta
    Äldre 16 Oct 20:54
    #3
    höstäpple skrev 2010-10-16 20:52:18 följande:
    Jag brukar ha:

    1'a lagret: Grädde, majonnäs, hackad rökt skinka och konserverade mandarinklyftor

    2'a lagret: Grädde, majonnäs, leverpastej och bostongurka

    Kanongott!
    lät supergott! Jag gilalr inte skaldjur och tja... något från havet/sjön alls så detta är ju toppen!

    Blev extremt sugen på smörgåstårta nu. Brukar du äta den direkt när du gjort den, eller låter du den stå och "dra" så den ska bli lite saftigare. Jag är livrädd att det ska bli för torrt.

    Sorry, TS, för att jag snodde din tråd lite! 
  • Carro W
    Äldre 16 Oct 21:09
    #4

    Mixa kallrökt lax med färskost och pepparrot

    Tonfisk med creme fraiche, majonnäs, hackad ättiksgurka eller bostongurka, purjolök etc.

    Leverpastej mixad med lite grädde och bostongurka.

    är några exempe :) 


    Det är inte lätt att vara ödmjuk när man alltid har rätt
  • HippYg­irl
    Äldre 16 Oct 21:11
    #5

    Bra med lite tips. Sambon vill intega i frukt eller skaldjur :)

  • höstäp­ple
    Äldre 16 Oct 21:15
    #6
    Zäta skrev 2010-10-16 20:54:29 följande:
    lät supergott! Jag gilalr inte skaldjur och tja... något från havet/sjön alls så detta är ju toppen!

    Blev extremt sugen på smörgåstårta nu. Brukar du äta den direkt när du gjort den, eller låter du den stå och "dra" så den ska bli lite saftigare. Jag är livrädd att det ska bli för torrt.

    Sorry, TS, för att jag snodde din tråd lite! 
    Jag brukar göra den dagen innan så den inte riskerar att bli torr!
  • Anjovi­is
    Äldre 16 Oct 21:15
    #7

    Jag brukar göra en som är supergod

    Vispgrädde, majonäs, gurka, hackade ägg, rödlök, dill, Felix Chilisås och tonfisk.

    Det känns som att jag har glömt något :/

  • Äldre 16 Oct 21:21
    #8

    Jag brukar riva (grovriva på rivjärnet) kassler och blanda med finhackad rödlök, finhackad fruktcoctail, majonäs och lite vispad grädde. Blir kanongott fast det kanske låter lite konstigt!  

  • Zäta
    Äldre 16 Oct 21:42
    #9
    höstäpple skrev 2010-10-16 21:15:14 följande:
    Jag brukar göra den dagen innan så den inte riskerar att bli torr!
    underbart! Ska nog våga försöka mig på den någon gång!
  • Zäta
    Äldre 16 Oct 21:42
    #10
    minst skrev 2010-10-16 21:21:24 följande:
    Jag brukar riva (grovriva på rivjärnet) kassler och blanda med finhackad rödlök, finhackad fruktcoctail, majonäs och lite vispad grädde. Blir kanongott fast det kanske låter lite konstigt!  
    det låter med gott! Är ju nästan som den med skinkan och mandarinerna! 
Svar på tråden Godaste fyllningen i smörgåstårta...