• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Anonym (Ee)

    När man får kräksjuka, matförgiftning eller en svampinfektion. Min halscysta var också ett helvete som gjorde så jävla ont med var i. Mina vassa visdomständer som typ borrade hål i min kind så ja fick sår! De fick jag slipa ner... Kunde inte ens tugga ordentligt på flera dagar...

  • Queenie70
    Dang it skrev 2012-06-17 22:35:17 följande:
    Nej alltså, dessa klumpar lever inte. De kan ha blodomlopp och allt sånt, men det har ju alla typer av cystor och tumörer. Men nej, sånt händer inte bara sådär.

    Det du känner är troligen kroppspulsådern som går i mitten av kroppen. När du ligger på rygg kan blodtrycket sjunka lite och då känner man helt plötsligt när aortan, som den heter, jobbar på lite extra. Eller tarmarna, tarmrörelser. Så det du påtalar låter inte det minsta som något onormalt, och något som vi alla troligtvis har upplevt någon gång.

    Jo, en del klumpar lever, genom att de parasiterar på människans blodomlopp. De kan givetvis inte utvecklas normalt, men muskelrörelser finns, och om det skulle sitte en utvecklad hjärna därinne så kan de ju även ha nån form av medvetande. Finns människor som föds med ett extra huvud och de lever där som två individer på en indiviuds kropp. Ett sånt huvude skulle ju lika gärna kunna hamna ´på insidan där i kroppen.
  • Chianti
    HannaS86 skrev 2012-06-17 22:42:59 följande:
    Jag har aldrig någonsin varit magsjuk, maginfluensa eller andra problem med magen så när jag blev matförgiftad förra året var det en helt ny upplevelse. Innan dess visste jag inte att man kan spy genom näsan. Det var á la excorcisten med "sprutspy" genom mun och näsa. Spyt var konstigt också, kom som en liter brunt vatten och senare ännu mer brunt vatten.
    Åh, den där har jag också gjort! Utomlands, låg i sängen och insåg att jag var tvungen att spy. Hann inte riktigt fram till toan så jag slog handen för munnen. Då sprutade det ur näsan och slog i kakelväggen! *mys*
    Min egen variant av babystepsen: www.familjeliv.se/Bloggar-9-38/b128698.html
  • Queenie70
    Anonym (sorry) skrev 2012-06-17 22:37:45 följande:
    Inte för att vara en partypooper, men det där med tvillinggrejen är tyvärr inte så spännande som det låter. Det är inte en tvilling på riktigt:

    Från 1177.se

    Fråga


    Jag undrar vad en tvillingcysta är och hur man behandlar en sådan?


    Svar


    För att förvirra begreppet, så finns det olika slags förändringar som kan kallas för tvillingcysta. Två av dessa kallas inom sjukvården för pilonidalcysta och dermoidcysta. 


    En pilonidalcysta sitter alltid i ryggslutet, i medellinjen, just där skinkorna delar sig. Tidigare trodde man att förändringen uppstod i fosterlivet, men nu tror man snarare att en pilonidalcysta uppstår till följd av irritation och nötning av hår och hårsäckar på ryggslutet, vilket i sin tur orsakar en inflammation som täpper till hårsäckarnas mynning. Den innehåller olika typer av vävnader, bland annat hår, varför man förr trodde att det handlade om en tillbakabildad tvilling. Pilonidalcystan ger sig tillkänna i tidig vuxen ålder. Den börjar då vätska sig en del, och det bildas små fistelöppningar till huden. Genom dessa kan det komma in bakterier och orsaka en kraftig infektion som en böld. 


    En sådan böld behandlas som andra bölder med att man skär upp den och låter varet rinna ut. För att bli av med pilonidalcystan för all framtid, måste man dock operera bort den. 


    En dermoidcysta däremot, är en godartad tumör i en äggstock. Tumören uppstår från de celler som ger upphov till ägg, varför det finns en möjlighet för dess celler att bilda olika typer av vävnad. I dermoidcystor kan man hitta hår, tänder och andra vävnader, vilket givit upphov till föreställningen om att det rört sig om en tillbakabildad tvilling. 


    Behandlingen av en dermoidcysta är också operation. 


    Katrin Hint, Läkare, specialist i allmänmedicin


     

    Jodå, det kan det faktiskt vara fenomentet helter fetus in fetu.
    http://www.jmedicalcasereports.com/content/4/1/96
  • Anonym

    Det smakade död räv i munnen på mig när jag fick infektion i tandköttet pga visdomständrna började komma. Det fastnade ju massa mat som låg och ruttnade där. Fick peta med tandpetare och höll på att spy varje gång av lukten/smaken. Drog ut alls visdomständer så nu är det bra igen!

  • Anonym

    springmask! har levt med det nästan hela mitt liv, men ta i trä, det verkar borta! mitt hemska missfall i månad tre, jävla kropp att beröva mej det jag saknat i flera år, magsjuka både fram och bak, =spy! värmeblåsor efter varma kläder, gärna på insidan låret=AJ! opererat 4ggr på varje tå pga variga nageltrång. bröt foten mitt i sommaren, mm

  • Anonym (Thanks fore that)

    Har fått två könssjukdomar och båda av fast partner.Kondylom och herpes.....jättekul,bara såna man har hela livet

  • muffin
    PinkSugar skrev 2012-06-17 18:03:46 följande:
    Det är ett världelöst mensskydd.
    Icke!! Det bästa någonsin! Ska tilläggas att jag har k-spiral och blöder som en gris..
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?