• jeanet­tie
    Äldre 15 Mar 00:19
    3666 visningar
    8 svar
    8
    3666

    Löneadministratör --> Lönespecialist

    Nu har det gått så långt i framtidstankar att jag ska betala för att komma in på en löneadministrationsutbildning. Men, jag vill egentligen klassas som en lönespecialist. Vet någon hur detta funkar? Är det kompletterande kursen inom personal/HR som behövs eller vad exakt är det jag bör lägga till för att kunna bli lönespecialist? :)

    Tack på förhand!


  • Svar på tråden Löneadministratör --> Lönespecialist
  • Äldre 15 Mar 00:32
    #1

    Hej, 
    Vet inte så mycket om just kompletterande utbildningar och inte heller vilken bakgrund du har sen tidigare, men Iterum har ju utbildningar till just lönespecialist, på både distans och på campus i Stockholm. Kanske kan vara något för dig?

  • jeanet­tie
    Äldre 15 Mar 00:35
    #2

    Jag har tyvärr inte företagsekonomi i grunden som just iterum kräver. Har kollat runt massor och verkar tyvärr som detta är den väg jag måste gå. Men tack ändå för förslaget :)

  • Äldre 15 Mar 00:41
    #3

    Ok, det hade jag helt missat att de hade som krav på iterum, Men om du är beredd att betala för en utbildning så kanske Påhlmans handelsinstitut är något för dig, om utbildningen/sommarutbildningen Löneadministation 1, eller det kanske är den du tänkt dig redan?

  • jeanet­tie
    Äldre 15 Mar 00:50
    #4

    Precis den :)

    Ska ringa och prata med dom imorgon för att få lite bättre hum om vad jag betalar för. Vill ju ändå få en utbildning jag kan använda mig av :)

  • jeanet­tie
    Äldre 15 Mar 00:50
    #5

    Precis den :)

    Ska ringa och prata med dom imorgon för att få lite bättre hum om vad jag betalar för. Vill ju ändå få en utbildning jag kan använda mig av :)

  • Äldre 21 Nov 22:44
    #6

    Hej!

    Hittade den här tråden nu och är i samma sits som dig! Jag vill också studera till lönespecialist men om jag inte kommer in på Iterum så funderar jag starkt på att betala för kurserna i lönehantering på Påhlmans HandelsInstitut. Har du varit i kontakt med dom eller studerar du där nu? Är det likvärdigt med Iterums utbildning till lönespecialist? Man vill ju gärna inte slänga ut en massa pengar på en utbildning som inte kan leda till jobb efter.

    Tack på förhand!

  • Äldre 8 Jan 20:55
    #7

    Hej! Börjar kursen på påhlmans i slutet på denna månad. Hur gick det för er? Gick ni den eller ej?

  • Äldre 25 Apr 10:13
    #8

    Hej Isabelljulia!

    Har också tittat på den utbildningen. Hur tycker du den är nu när det gått några månader?

Svar på tråden Löneadministratör --> Lönespecialist