• Äldre 26 Apr 15:43
    38211 visningar
    11 svar
    11
    38211

    Tillbehör till pulled pork.

    Har blivit sugen på att testa och göra pulled pork men funderar över vilka tillbehör som ska till. Vad brukar ni ha? Letar man på nätet känns det som om man mest hittar "kött i bröd" eller något som liknar en taco-buffé. Känns inte jättefestligt något av det men det kanske är supergott ändå. Söker erfarenheter. Vad brukar ni ha till ert pulled pork?

  • Svar på tråden Tillbehör till pulled pork.
  • Äldre 26 Apr 15:46
    #1

    Cole slaw, tabasco... eller så. Det ska serveras i bröd.
    Här är ett recept. Där pratas det om vinegar sauce. Det kanske är något? Annars kan jag tänka mig samma tillbehör som till kyckling. Grillad fänkål eller selleristjälkar med blue cheese sås.

    www.epicurious.com/recipes/food/views/North-Carolina-Pulled-Pork-Barbecue-242613

  • Äldre 26 Apr 15:48
    #2

    Vi brukar ha det på buffébord, med sallad, i bröd, i tortilla eller med pommes. Det går att variera i det oändliga.


  • Äldre 26 Apr 15:48
    #3
    iamanonguest skrev 2013-04-26 15:46:35 följande:
    Cole slaw, tabasco... eller så. Det ska serveras i bröd. Här är ett recept. Där pratas det om vinegar sauce. Det kanske är något? Annars kan jag tänka mig samma tillbehör som till kyckling. Grillad fänkål eller selleristjälkar med blue cheese sås. www.epicurious.com/recipes/food/views/North-C...

    iamanonguest skrev 2013-04-26 15:46:35 följande:
    Cole slaw, tabasco... eller så. Det ska serveras i bröd. Här är ett recept. Där pratas det om vinegar sauce. Det kanske är något? Annars kan jag tänka mig samma tillbehör som till kyckling. Grillad fänkål eller selleristjälkar med blue cheese sås. www.epicurious.com/recipes/food/views/North-C...

    Cole slaw är ju jättegott, tack för tipset. Vad brukar du ha för bröd? Hembakat?
  • Äldre 26 Apr 15:52
    #4
    Virriga Vera skrev 2013-04-26 15:48:18 följande:
    Vi brukar ha det på buffébord, med sallad, i bröd, i tortilla eller med pommes. Det går att variera i det oändliga.

    Virriga Vera skrev 2013-04-26 15:48:18 följande:
    Vi brukar ha det på buffébord, med sallad, i bröd, i tortilla eller med pommes. Det går att variera i det oändliga.

    Menar du att ni äter det på så många olika sätt (typ buffe ena gången, med bröd andra gången och pommes tredje) eller att ni har buffé som brukar innehålla allt det du listar upp? Förstår att jag verkar rätt korkad men har aldrig ätit det själv och vill ta till vara på era erfarenheter så gott det går
  • Äldre 26 Apr 15:53
    #5

    Varför, varför, varför kommer alla citat två gånger???

  • Äldre 26 Apr 16:06
    #6
    vivianne skrev 2013-04-26 15:52:37 följande:


    Menar du att ni äter det på så många olika sätt (typ buffe ena gången, med bröd andra gången och pommes tredje) eller att ni har buffé som brukar innehålla allt det du listar upp? Förstår att jag verkar rätt korkad men har aldrig ätit det själv och vill ta till vara på era erfarenheter så gott det går

    Vi äter det på alla dessa olika sätt. När jag gör Pulled Pork så gör jag aldrig på mindre än 2-3 kg och det som ev. blir över fryser jag in i 1 portionsförpackningar. Det är så lätt att ta det med sig på jobb med en sallad och till det en god Ranch dressing.
  • Äldre 26 Apr 16:19
    #7

    Jag kör soft tortilla. inte kutym, men det funkar. Och så goda majskorn.

  • Äldre 10 May 02:09
    #8

    guacamole, picklad rödlök, äppel/curry cutney, tomatsalsa, coleslaw .. :)

  • Äldre 10 May 02:12
    #9

    Olika sorters sallad precis som du beskriver, taco-style. Eller med potatisgratäng och någon sås.

  • Äldre 10 May 10:40
    #10

    Kan verkligen rekommendera Tina Nordströms recept på pulled pork med asiatiska citron och vitlöks pankakor. Vi gjorde inte hojjsansåsen utan hade beanäs och santa marias bbq sås istället. Vi gjorde även klyftpotatis och en sallad som tillbehör. En del åt inlagd gurka till detta med. Suveränt gott och pankakorna var pricken över i:et. Skrattande

  • Äldre 10 May 10:41
    #11
Svar på tråden Tillbehör till pulled pork.