• Äldre 29 Nov 09:59
    6132 visningar
    13 svar
    13
    6132

    Tredje barnet och snart 40.

    Hej! Jag har aldrig varit aktiv här på Familjeliv. Men nu efter att ha försökt i nästan ett år så har vi nu fått ett positivt svar. Planerad och efterlängtad bebis i slutet av juli 2014❤️ Jag fyller 40 år i april och längtar väldigt mycket! Har två fina flickor på 7 och 10 år som oxå längtar. Jag undrar om det finns fler blivande trebarnsmammor här som är i min ålder? Vore roligt att följas åt. Ha en skön fredag! Kram Mia

  • Svar på tråden Tredje barnet och snart 40.
  • Äldre 29 Nov 19:03
    #1

    Hej,

    Samma sits här. Har 2 pojkar, 5 och 6 âr och fyller 40 mindre än 3 veckor före BF 31 juli 2014. Jag har haft 2 ofruktiga graviditeter senaste âret men hoppas nu pâ 3:e gângen gillt.

  • Äldre 1 Dec 16:37
    #2

    Här är en till gravid tjej som blir 40 i april nästa år med bf i slutet av juni :)

    Jag har två barn sen tidigare, 15 & 9, en av varje...

    Vi har försökt att bli gravida i över ett år och med flertalet missfall samt en påbörjad utredning så kom den här graviditeten lite oväntat och dessutom har vi trots tre ul inte vågat ta ut glädjen fullt ut. Vi oroar oss ständigt för att nåt ska inträffa men samtidigt längtar man ju efter att bara få njuta av att vara gravid.

    Hur har ni mått hittills? Själv har jag mått väldigt dåligt, kräkts en hel del och varit ofantligt trött...hoppas det ska bli bättre när man går in i andra trimestern...

  • Äldre 1 Dec 16:59
    #3

    En till här!

    Fyllde 40 i oktober och har bf 13 maj 2014.
    Har tjej 8 år och kille 6år.
    Tjejen ser mycket fram emot bebis..

    Plockade ut spiral slutet november 2012 och haft ett missfall i v 9 innan det denna graviditen.

    Har fått alla symtom som finns denna gången
    Tidigare har jag bara haft foglossning.

  • Äldre 3 Dec 18:48
    #4

    Hej! Vad roligt att vi är flera😊Hoppas verkligen att vi alla får ett fint 2014 med mycket bebismys💓 Jag går in i vecka 7 på torsdag och mår inget illa alls... däremot har jag bröst som ömmar/sticker😳 Känns fortfarande väldigt overkligt att det är ett litet❤️därinne. Ska iväg på torsdag och träffa barnmorskan för ett "Hälsosamtal" Hade inget sådant med mina tidigare två graviditeter. Då gick man bara på ett inskrivningssamtal. Känns som första gången igen då det har gått då många år sedan sist(7 år) Men jag är SÅ lycklig och förväntansfull! Ha en fin kväll! Kram Mia

  • Äldre 3 Dec 22:35
    #5

    Och en till här... Kom lite oväntat bara har en tjej som fyllde ett i måndags, ammade länge och fick aldrig tillbaka min mens... Kände att ng bara inte stämde och köpte graviditetstest för att utesluta det... Så fel man kan ha V13 nu och just gjort KUB. Gick bra. Har en kille på 4,5 oxå. Efter sonen gjorde vi en utredning och fick veta att jag hade ett AMH på 0,2 och i stort sett blev hänvisad till äggdonation... Läste senare att det generellt ska ha mätts fel!?! Onekligen Beräknad i mitten på Juni och mår toppen

  • Äldre 13 Dec 19:57
    #6

    Och här är en till! Två tjejer på 9 och snart 7. Vi får en "hoppsan" - jag trodde att jag var på väg in i klimakteriet när jag började må konstigt... En kombo av magsjuka och glömda piller ett par dagar samt troligen superspermier i denna gamla (!?) kropp gjorde sitt. Tänk som det kan bli. Nu är jag i mitten av v11, med beräknat BF 7 juli (men troligare är att storken kommer kring midsommar). Gör MKP strax innan nyår.

  • Äldre 13 Dec 21:48
    #7

    Och här har ni en till. Jag fyller 40 om 2 veckor. Har en kille 4,5 år och en tjej på 2. Blev jag gravid helt oväntat och är nu i v 31 och väntar tvillingar!! Livet har sina överraskningarGlad Lycka till alla med era små underverk!

  • Äldre 4 Feb 11:11
    #8

    Hej! Jag fyllde 40 i somras och väntar mitt fjärde barn nu till sommaren. Hinner då nästan fylla 41. Jag har tre stora barn innan med en annan pappa. Barnen är nu 21, 17 och 15.. Så det här blir en liten sladdis. min nya man har inga barn innan så det här blir hans första! Jag har mått allt annat än bra den här gången, hittills har jag varit sjukskriven i en månad för konstant illamående och nu ligger jag nedbäddad med hosta och influensa. jag tror att jag mår sämre för att jag är för gammal! kroppen tar det nog mer stryk nu än när jag var i tjugoårs åldern. Ser fram emot att få en liten plutt, men är också jätte rädd för allt som kan hända och om det var rätt beslut att börja om i gen? Bf 17/8. Är nu i v 13. 

  • Äldre 12 Feb 12:32
    #9

    Hej,
    Fyllde 41 strax innan nyår och vi väntar också en hoppsan, har bf 24/3. Har två stora, -97 och -99 och sen en kille på 2,5. Jag kände mig nog rätt färdig med barn och efter denna blir det inget mer.
    Känner också att kroppen tar stryk på ett helt annat sätt än när jag var 25. Nu gör det ont hela tiden känns det som.
    Fasar också för sömnlösa nätter och en 2,5 åring som ska sysselsättas dagtid. Men det kommer säkert lösa sig med det. Han kommer få gå kvar på dagis så det blir nog bra.
    Jag har fått ta emot ganska mycket gliringar om att jag dels är lite äldre och sen det här med att skaffa fyra barn!!
    Folk kan verkligen häva ur sig vad som helst och tro att det är ok.
    Nu ska jag vila lite, jobbar 50% nu februari ut och i mars tänkte jag vara hemma på heltid.
    Ha en bra dag!

  • Äldre 16 Feb 16:50
    #10

    Och här e jag... blir 39 i år. Har 3 barn sen innan som blir 11,16 och 18 i år.
    Väntar 4:e barnet nu i juli. Längtar massor.
    Hoppas ni alla mår bra.

  • Äldre 20 Feb 12:47
    #11

    Kul att det finns fler än jag som vågar skaffa en fjärde. För det är ju ganska tufft att få en fjärde. Man blir lite familjen annorlunda och det känns som om man måste ha en bra förklaring. Nu har jag iallafall kommit in i andra trimestern och börjar må lite bättre och börjar glädjas mer och mer över det fantastiska som skall ske. Hoppas bara att allt går bra! Vilken vecka är ni andra i? Jag gick in i v 16 i dag och tycker att jag kan känna hur den lilla rör sig där inne ibland. Kan ni känna era små med? Kram till alla!

  • Äldre 20 Feb 20:56
    #12

    v 35+2 i dag
    Inte så långt kvar nu, ska bli skönt att få tillbaka lite rörlighet

  • Äldre 9 Mar 13:59
    #13

    Är i vecka 21 nu, de rör sig för fullt där inne Glad

Svar på tråden Tredje barnet och snart 40.