• Äldre 22 Apr 12:53
    1863 visningar
    14 svar
    14
    1863

    Kan jag vara gravid trots neg test?

    Hej! Hade ägglossning 8 eller 9 april fick mens liknande värkar 13 april och sen började må jätte ill, spydde, och reagerade stort på lukten av snus (mer än det normala). Förståss trodde jag att jag var gravid men idag 3+6 testade jag - men har ändå känslan att jag är gravid. Kan det ännu visa +? Vill så jätte gärna att vår son skall få ett liten syskon. Tack för svar!!


  • Svar på tråden Kan jag vara gravid trots neg test?
  • Äldre 22 Apr 20:59
    #1

    Spännande! Jag tror att du kan vara gravid. Hoppas i alla fall. :) Ibland visar testet negativt fast än man är gravid. Se om mensen uteblir, du ska väl ha mens den veckan? Hur kändes det när du var gravid med din son? Jag känner mig också gravid. Har aldrig varit det innan, så jag vet inte hur det känns. Men denna gången känns annorlunda. Hade ägglossning runt den 12:e, och redan nu har jag ont i brösten, molvärk, och känner konstiga dofter. Idag tyckte jag att mitt kontor luktade tandläkare och tandsten?! Konstigt! Hör av dig hur det blev. Hoppas verkligen att din son får ett litet syskon! :) Lycka till.

  • Äldre 23 Apr 07:03
    #2

    Ojj så rolit, hoppas att du är :) när jag väntade sonen märkte jag absolut ingeting men eftersom vi skulle på en fest ville jag först kolla testade då + 3 dagar före mens :) jag borde ha fått mens igår men inget så vi ska hoppas att den inte kommer tyvärr så tror jag lite att den kommer att komma när som helst :( när skall du testa bäretta gärna då vad det visar :) lycka till!

  • Äldre 23 Apr 08:22
    #3

    Hur går det för er? Min mens är 6 dagar sen (är samma som +6??). Jag provade i morse, neg gravtest.... Ha haft ömma bröst och har enorm aptit. Annars inga känningar, inte minsta svullen om magen... Inbillar jag mig hungern? Det känns så himla konstigt.

  • Äldre 23 Apr 08:55
    #4

    Visst kan man inbilla sig om man längtar efter ett barn men vi skall hoppas att det blir en + :) min mens är fortfarande borta trots att det annars är jätte regelbunden och den kommer alltid på morgonen så för mig är hela detta super skumt får bara sitta och vänta

  • Äldre 23 Apr 17:40
    #5

    Tack Mama93,! Komiskt för efter testet slutade brösten ömma! Hungern lugnade sig också något. Knäppa kropp! Har iaf köp ett paket med tester, ska prova i helgen igen.

  • Äldre 23 Apr 18:05
    #6

    Jag hoppas att ni båda får ett + inom kort. Så himla jobbigt att bara gå och undra liksom. Jag känner mig både knäpp och lite barnslig som går och tror något! ;) min mens ska komma imorgon, så jag hoppas att den inte dyker upp i heller. Hehe. Om den inte dyker upp innan lördag ska jag göra ett till test.

    Plommon: om du inte har fått din mens på så länge och det visar negativt hade jag bokat tid hos bm. Kanske visar den negativt för att hormonerna inte är så starka än.

  • Äldre 23 Apr 20:12
    #7

    Sannapanna, jag ska ringa gyn imorgon. Har redan pratat med en syster där som tyckte jag ska avvakta, men sen tänkte jag att mensen kanske inte kommer ändå. Jag har inga ägglossningar av mig själv, äter pergotime för detta... Hoppas du har något på g :)

  • Äldre 23 Apr 20:47
    #8

    Lycka till plommon! Hoppas de kan hitta något. :) hör av dig om hur det blev.

  • Äldre 23 Apr 21:41
    #9

    Det är sp jobbit att bara vänta och se, man borde ju inte gå och tänka på de men lite svårt att inte tänka :/ hoppas det blir + för alla och plommon berätta gärna vad dom säger sen :)

  • Äldre 24 Apr 08:35
    #10

    Ja de säger att man kan lura kroppen om man tänker på det för mycket. Men hur kan man inte tänka på det? Är så svårt när man längtar. Och om man då har symtomet så tänker man ännu mer på det. ;) hur går det för dig mama93?

  • Äldre 24 Apr 09:26
    #11

    Pratade med en sjuksyster som lämnat meddelande till min infertilitetsgynekolog att jag har frågor till henne. Får se när hon har tid att ringa upp, och hoppas jag har möjlighet att svara, inte så lätt på jobbet alla gånger... Hoppas på att få komma dit på VUL eller ta blodprov eller vad man gör för se om där är nåt.

  • Äldre 24 Apr 09:37
    #12

    Plommon vi får hoppas att hon ringer snabbt tillbaka, lycka till!! :)

  • Äldre 25 Apr 12:36
    #13

    Nehe, nu kom mensen. Jag har redan deppat lite, så nu blir det nya tag och glas rödvin ikväll. Röd vecka i dubbel bemärkelse alltså...

  • Äldre 25 Apr 12:43
    #14

    Ojj vad synd :( hoppas på bättre lycka nästa gång :)

Svar på tråden Kan jag vara gravid trots neg test?