• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Uptomeism

    Tack för svar! Intressant att det finns så olika rön och att en läkare då vågar uttala sig med sådan exakt säkerhet på dagen.

  • Milla2016

    Tack för alla grattis!

    Har funderat på om man skulle starta en tråd för oss som är gravida? Med hänsyn till övriga som inte blivit gravida o kanske tycker det är jobbigt att läsa om VUL, symptom mm? Vad säger ni andra?

  • längtar74
    Milla2016 skrev 2016-02-03 22:19:06 följande:

    Tack för alla grattis!

    Har funderat på om man skulle starta en tråd för oss som är gravida? Med hänsyn till övriga som inte blivit gravida o kanske tycker det är jobbigt att läsa om VUL, symptom mm? Vad säger ni andra?


    Hej! Talar nu bara för mig men själv tycker jag att det är fantastiskt att höra om era framsteg - det ger hopp! Även om jag fattar att ni kanske behöver gravidnoja-och glädjas helt ostört också:)
    Såå...för mig får ni gärna hänga kvar även om ni startar en gravidtråd. Vi är många som vill göra er sällskap där så småningom!

    Så känner jag iaf - få se vad de andra tycker. Jag är oavsett oerhört tacksam och glad över att ha den här kontakten. Att ventilera, glädjas och hoppas, trösta och noja ihop med andra som förstår precis - det är guld värt.
  • Hopp72

    Jag tänker att även om man inte lyckats bli gravid vilket jag Hoppas att jag blir men vet ännu inte med säkerhet eftersom min testdag är om några dagar, så

    Finns det en poäng att följa andras utveckling och glädjas åt andras framsteg, så känner jag. Skulle det visa sig att jag inte blir gravid så väljer jag att ta hand om den sorgen på mitt sätt och kanske droppar ut ut tråden. Men vet att jag kan komma tillbaka när jag orkar. Tycker detta är ett stöttande forum och det skulle kanske snarare kännas lite tomt här om man "gick vidare" , även om jag förstår stt det är av omtanke för de som kanske inte lyckas med en gång att följa i en tråd där många rör sig vidare. Men jag personligen skulle välja att ha forumet kvar och som sagt kunna göra valet om och när jag träder ut. Tycker man får oerhört mycket ut av detta forum, inte minst en möjlighet att få glädja sig åt andras framgång och få hålla hoppet vid liv av att man en dag få bli den framgångsrika

  • Kurrea
    Mooki skrev 2016-02-03 16:54:09 följande:

    Fick svar på blodprov nummer 2 idag, hcg har ökat som det ska. Jippie!


    Härligt Mooki! :)
  • Kurrea

    Håller med längtar74 och Hopp72, det är bara roligt att läsa om all som lyckas och glädjas med er. Vi andra hoppas ju såklart att vi också är där inom kort. Sen är det ju många av er som sitter med så mycket kunskap efter många försök som är så värdefull att ta del av. Jag ser i alla fall gärna att ni hänger kvar här, även om ni också startar en ny tråd! Stort grattis alla gravida! 

  • Bappen

    Grattis alla gravida! Härligt att läsa att det går bra för så många!
    Jag håller med de tidigare i tråden om att det inget hopp att ha er kvar i tråden plus att den kunskap ni besitter är värdefull för oss, så stanna gärna kvar.

  • Savasana

    Klart vi vill hänga kvar i denna trevliga tråd. Vill ju heja och stötta så mycket det bara går men det kan nog vara bra att ha en gravid-tråd också, så att gravid-krämpor etc inte behöver avhandlas här.

    Risken finns ju annars att inga nya vill hänga på här och det vore ju synd.

  • Mooki

    Vad roligt att ni som inte lyckats (ännu) upplever tråden så positivt! Jag vill naturligtvis fortsätta följa er kamp mot målet, peppa och bidra med erfarenheter. Tycker själv att jag har fått mycket stöd i denna tråd och lärt mig otroligt mycket nytt. Tråden genomsyras verkligen av respekt och omtanke, det är fantastiskt!

    Blir det sedan även en separat gravidtråd hakar jag såklart på även i den. Håller med om att det är viktigt att nya personer inte blir avskräckta, År 2016 har ju bara börjat:)

  • Uptomeism

    Jag tycker att det är fint med en tråd med med- och motgångar. Om den delas upp blir det osäkert när man ska flytta sig från försökande till gravid. Och tänk om man, gud förbjude, måste hoppa tillbaka från gravid till försökande. Jag har gärna allt i samma tråd och diskuterar allt från val av klinik och ruvning till specialistmödravård och vad man ska säga till vänner.

    Om det startas ytterligare en tråd försöker jag givetvis delta i båda. Då får vi kanske definiera vad som diskuteras vad.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016