• Bebisstrumporna

    För oss med bim AUGUSTI 2017

    Hej!

    Här är en tråd för oss som försöker bli gravida och som har bim augusti 2017. 

    Kopiera denna lista, skriv in ert BIM (i datum-ordning) och infoga i tråden:

    --------

    BIM AUGUSTI 2017

    7/8 - Bebisstrumporna

    GRAVIDA

    NÄSTA MÅNADS STJÄRNOR

    ---------

    Ett annat tips är att skriva in BIM i sidfoten. 


    BIM 7 augusti - babystrumporna.blogg.se
  • Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017
  • SofiaG
    Jokri85 skrev 2017-08-08 22:42:39 följande:

    Grattis! Vad kul!

    Hur tog det sig för er när ni skulle försöka med barn nr 2? Använde du ÄL test då?

    Vi ska försöka till barn nr 2 med första försöket om en vecka typ...


    Mina två barn har jag från ett tidigare förhållande. Min dotter va halvt planerad...Lite "händer det så händer det" ;) O pojken va inte alls planerad, dottern va bara 6 månader när han blev till. Inte använt mig av äl tester nu heller. O hade räknat fel totalt nu med ägglossningen...Blev nog gravid den enda dagen vi inte hade sex haha. Om man nu ska gå efter graviditetsuträknaren ;) Lycka till! :)
  • Jess1233
    Jokri85 skrev 2017-08-09 08:20:00 följande:

    Jag tror att de kan visa negativt. För när jag tog med vårt första barn så tog jag BIM +2 negativt. Med den men sen BIM+4 så stod det gravid 1-2 veckorna och många här skriver att den dröjt med resultatet.

    Du kan ju alltid testa, men så tråkigt om det visar negativt. Vänta hellre...om du kan... några dagar kanske 2? Och sen testa med den. :)


    Jag tror nog att jag kommer testa bara för att jag inte kan hålla mig. Men jag förväntar mig de värsta typ. Sen tar ja ett till test om några dagar:D
  • liebfraumilch
    Moodie skrev 2017-08-08 21:01:14 följande:

    Ni som plussat, när plussade ni?

    Jag tänkte börja testa imorgon (BIM-6), hade egentligen planerat att hålla mig längre men jag kan inte vänta. Och kommer förmodligen att bli besviken också då det är väldigt tidigt, men men! Det är inte lätt att hålla sig :D har dock inga större förhoppningar om att vara gravid redan då det BARA är första försöket. Men man hoppas ju lite ändå....


    Bim-6 och Bim-5 (Bim-5 inbillade jag mig ett spöksteck) fick jag negativt för att plussa svagt men utan tvivel på BIM-4. Så vänta till Bim-4 om du kan. Lätt att bli besviken i onödan.
  • SofiaG
    Jess1233 skrev 2017-08-09 08:25:57 följande:

    Ja jag tror nog att jag kommer testa i kväll hahaha. Blir de negativt så väntar jag några dagar. Kommer med en uppdatering sen :D


    Ja uppdatera sen :)

    Jag va supernervös igår när jag tog det digitala...Men fick visat mannen då oxå att Jo vi är gravida :)
  • SofiaG
    Jokri85 skrev 2017-08-09 07:43:46 följande:

    Hade sista p piller mensen i fredags...från i tisdags har jag haft lite rosa aktiga flytningar.

    Någon som känner igen sig?

    Känns inte som att kroppen förstår att mensen ska vara slut och ägglossning ska vara på väg... kroppen fortsätter på något sätt att blöda lite...dock bara rosa aktiga flytningar men ändå...när ska de ta slut?

    :/


    Min mens hade tagit slut ett par dagar innan min spiral åkte ut (av sig själv) då valde vi att försöka, började blöda efter 3 dagar (som höll i sig i 4 dagar) sen blödningsfri i 3 dagar till, sen spottings o mens i 9 dagar. Nu är jag ju gravid, spiralen åkte ut 1/7 ;) så gick rätt snabbt ändå haha
  • Jess1233
    Bebisstrumporna skrev 2017-08-09 08:56:51 följande:

    Det ser verkligen misstänkt ut som det :)


    Jag hoppas verkligen det är det, ska testa clearblue i eftermiddag så får vi se :) om de visar neg så väntar jag några dagar :)
  • janeways
    Ungmensäker skrev 2017-08-09 07:47:42 följande:

    Nu börjar detta bli frustrerande.. Bim+8, Stickan helt blank, ingen mens i sikte över huvudtaget. Min app har "ändrat" ägglossningsdag + bim nu bara för att min mens är sen, men brukar vara regelbunden annars. Kan ju tillägga att jag hade MF förra månaden men trodde allt kommit igång igen.. För visst ser ni inget på testet från imorse?


    Vilken app använder du?
    Samma sak med min, FLO. Lägger man inte symptom (som jag gjorde idag), ändrades det från 24 dagar sen till TRE dagar sen?!
  • Moodie
    liebfraumilch skrev 2017-08-09 08:40:40 följande:

    Bim-6 och Bim-5 (Bim-5 inbillade jag mig ett spöksteck) fick jag negativt för att plussa svagt men utan tvivel på BIM-4. Så vänta till Bim-4 om du kan. Lätt att bli besviken i onödan.


    Testade ändå imorse, helt blank sticka men det var ändå var jag förväntade mig så jag känner mig inte så farligt besviken än. Hoppas på nåt svagt imorgon, men vi får väl se! Tack för omtanken :)
  • Ungmensäker
    janeways skrev 2017-08-09 09:54:58 följande:

    Vilken app använder du?

    Samma sak med min, FLO. Lägger man inte symptom (som jag gjorde idag), ändrades det från 24 dagar sen till TRE dagar sen?!


    Ja jag har också flo! Jag lägger in symptom varje dag, men den ändras som fasen.. Och då blir ju ägglossningen fel också liksom. Nu har jag beställt ägglossningstester istället så skiter jag i den där appen
Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017