• Torsta­Torst
    Äldre 22 Feb 10:54
    3183 visningar
    46 svar
    +6
    46
    3183

    Feminismen förstör svenska män

    Allt fler av mina vänner tror att tjejer vill ha försiktiga killar, sådana som alltid frågar om allting innan de gör något för att visa tjejen respekt. Det är det som feminismen (bland annat) lär ut till svenska män idag - ta inte för er utan fråga alltid och var lyhörd på allt som kvinnan säger.

    Problemet är bara att det är inte det kvinnor vill ha. Tjejer vill ha starka män, och då syftar jag inte bara på muskler. Ambition, vilja och självförtroende är det som gäller, och då smyger man inte försiktigt fram och ser ut som en osäker 14-åring då man ställer en fråga till tjejen. Tjejer hatar sånt.

    Så till alla er män som är singlar och tror på feministernas skitsnack - sluta med det. Tjejer kommer aldrig attraheras sexuellt till män som är veka, svaga och osäkra. Ni måste våga ta för er (precis som invandrarkillar gör, de som inte blivit indoktrinerade av feministiskt svammel) och visa tjejerna att ni är män!

  • Svar på tråden Feminismen förstör svenska män
  • Äldre 22 Feb 11:00
    #1
    +1

    Ja visa att ni är män! Jag vill gärna se hur detta går till för eget nöje. =)

  • Scoops
    Äldre 22 Feb 11:01
    #2
    +1

    Jag förstår att du själv attraheras av de männen du beskriver.. men tala för dig själv -vi är olika helt enkelt och du har helt missuppfattat jämställdhet. Den handlar liksom inte om att män ska vara mer feminina, den handlar om att jag ska ha lika lön för lika arbete.

  • Torsta­Torst
    Äldre 22 Feb 11:03
    #3
    +2
    Scoops skrev 2018-02-22 11:01:23 följande:

    Jag förstår att du själv attraheras av de männen du beskriver.. men tala för dig själv -vi är olika helt enkelt och du har helt missuppfattat jämställdhet. Den handlar liksom inte om att män ska vara mer feminina, den handlar om att jag ska ha lika lön för lika arbete.


    Jag har inte sagt ett ord om jämställdhet, det är en annan diskussion och tillhör inte denna tråd.

    Här handlar det om att feminister försöker få män att bli mindre manliga för att man av någon anledning inte vill ha könsroller. Effekten är den jag beskriver i OT.
  • Äldre 22 Feb 11:05
    #4
    Scoops skrev 2018-02-22 11:01:23 följande:

    Jag förstår att du själv attraheras av de männen du beskriver.. men tala för dig själv -vi är olika helt enkelt och du har helt missuppfattat jämställdhet. Den handlar liksom inte om att män ska vara mer feminina, den handlar om att jag ska ha lika lön för lika arbete.


    Men det har du ju? Annat är ju olagligt, anmäl i så fall. Jag tror med det handlar om att vi kvinnor tror os veta hur män ska bete sig. Men jag måste säga....em man som sparkat in ed dörr typ...är inte det sjukt hett?
  • Anonym (Femin­ist man)
    Äldre 22 Feb 11:07
    #5
    +2

    Ja, många "snälla killar" har missförstått mycket. Självsäkerhet är bra. Men tror du missar målet. Du behöver inte vara osäker och feg för att vara en feministisk man. Det räcker att du förstår gränser. Tycker hela männens perspektiv på metoo har varit så underhållande. "Vi får ju inte ragga längre" om du inte förstår skillnad mellan att ragga och trakasera har du fel teknik.

    Men oavsett så har du fel perspektiv. Hur män är beror verken på feminism, socialism, liberalism eller nationalism. Det beror på individen. Om du är osäker så kommer du få svårt. Inte bara med tjejer. Även i jobb eller att få vänner.

    Du behöver släppa det politiska för det finns inga feministiska partier som skriver hur du ska ragga. Eller att du ska vara osäker i dig själv. De skriver möjligen vad du definitivt inte ska göra. Typ våldta eller följa efter någon hem

  • Äldre 22 Feb 11:07
    #6

    Killarna får väl skaffa sig bättre koll på vad tjejer vill ha? Sedan är det ingen nyhet att killar som passar mig inte passar alla övriga tjejer och tvärtom.

  • Glinda från Oz
    Äldre 22 Feb 11:22
    #7
    +1

    Tjejer är ingen homogen grupp där alla är likadana. De egenskaper du beskriver har inget med manligt att göra heller, många tjejer funkar också så. Att vara blyg, rädd och osäker har inget med att vara feminin att göra.

    Feminism går ut på att alla ska ha samma möjligheter så på så vis förstör feminismen för dig eftersom könsgränserna suddas ut, men det kommer alltid finnas den typen av killar du beskriver. Har du tur hittar du någon som har noll kontakt med sina känslor.

  • Anonym (hängi­ven hunk)
    Äldre 22 Feb 12:01
    #8
    -1 +1

    Jag vill ha en man som är attraherad av sig själv. Som kan sälja in sig själv och lyckas övertyga mig om fördelarna med att ha honom i mitt liv och varför jag skulle berika honom.

    Jag vill inte ha en vek man som inte kan ta initiativ, är passiv, likgiltig inför sitt eget liv och utveckling. Jag vill ha någon som är mån mig och andra,miljön, världen, som värdesätter att förnya sig själv,är lyhörd och varm, men som har mycket behov av egentid och är kreativt lagd.

    Han ska vara mån om sitt yttre och inre och sträva efter att vara attraktiv och fräsch och visa omsorg om mina behov. Vilja uppfylla dem. Han får gärna gråta och visa känslor, något jag ser som en styrka, kunna trösta mig om jag gör detsamma. Han ska kunna kommunicera, våga lösa konflikter, vilja vara tillgänglig och vara mig trogen på alla plan. Sexuellt ska han vara bekväm i sin kropp och vara lekfull och passionerad, kunna vara både undergiven och dominant lite beroende på situation..öppet helt enkelt och såld på mig;)

  • Anonym (5e vågens femini­st?)
    Äldre 22 Feb 15:34
    #9

    Jag tycker män som är blyga, känsliga och försiktiga är attraktivare än starka män. Tycker dock inte alla ska bara så utan att det är bra att vi är olika.

    Jag tycker dock det är viktigt att de kan ta initiativ i livet och multitaska och tex se när det ska städas etc men det är ju inte den manliga viljan som du pratar om utan något som sammanknippas med kvinnor normalt sett.

  • Äldre 22 Feb 16:44
    #10

    Ja, vi verkliga machograbbar känner oss svårt förtryckta. Synd om oss! Samtliga politiska partier domineras av den feministiska tidsandan. Törs knappast gå ut längre. Skulle behövas särskilda kurser som stärker självförtroendet. Finns icke! Det blir att sitta hemma om kvällarna, pimpla bärs och stirra på gamla filmer.med John Wayne och grabbarna.Cool

Svar på tråden Feminismen förstör svenska män