Publicerad 28 January 2015

Fotograf:

Hjälp oss att rädda sjuka barnhjärtan

Varje dag föds tre barn i Sverige med hjärtfel. Forskarna vet inte varför vissa barn drabbas och andra inte. Nu börjar Alla barnhjärtans månad på Familjeliv.se. Målet är att samla ihop
100 000 kronor till Hjärt-Lungfonden och barnhjärtforskningen – men vi behöver din hjälp. 
I Sverige får tre föräldrar varje dag ett besked ingen någonsin vill mötas med – beskedet om att deras lilla bebis har ett medfött hjärtfel. Forskningen går framåt, men det finns mycket kvar att göra. Det är här Hjärt-Lungfonden kommer in i bilden. Visst bidrar staten med pengar till forskningen, men långt ifrån så mycket som behövs. Hjärt-Lungfonden är beroende av bidrag från privatpersoner och företag för att den viktiga forskningen ska kunna fortsätta framåt.

Februari är Alla barnhjärtans månad på Familjeliv.se. I samarbete med Hjärt-Lungfonden vill vi berätta om de barn som föds med hjärtfel, och kanske kunna hjälpa dem att överleva. Tillsammans med er vill vi samla ihop 100 000 kronor till hjärtforskningen, för att bidra till att alla allvarliga hjärtfel upptäcks och åtgärdas i tid så att de som föds med ett sjukt hjärta får ett bra liv både som barn och vuxna. Det är ett högt satt mål, men vi är övertygade om att vi kan klara det.

Klicka på bilden  

_________

För att stödja Familjelivs insamling med 100, 300 eller 500 kronor,
SMS:a följande: GE 100 FAMILJELIV , GE 300 FAMILJELIV eller GE 500 FAMILJELIV till telefonnummer 72 672. Du kan också betala din gåva med ditt bankkort på Familjelivs insamlingssida HÄR -->


För att ytterligare sätta fokus på det viktiga ämnet har vi samlat en rad artiklar om barnhjärtan. Klicka på länkarna nedan:

Fakta: Barnhjärtan

Lilla Hugo opererades 36 timmar gammal

Så gör forskningen skillnad

Så upptäcks hjärtfelen – i magen, på BB, under de första månaderna
Textstorlek 1 2 3

Innehåll