Publicerad 29 November 2016

Fotograf:

familjeliv i samarbete med richmond & finch Mobilskalet som tar över modevärlden – och räddar telefonen

Alla föräldrar vet att mobilskal är ett måste när barnen får sina egna telefoner. Telefoner och skärmar går sönder – och barnen tappar dessutom lätt bort sina mobiler. Med ett mobilskal från Richmod & Finch kommer det inte att hända.




Richmond & Finchs skal skyddar telefonen och är så unika att de knappast kommer att blandas ihop med andra telefoner i skolan. Dessutom finns de i så många snygga modeller att till och med de allra mest modeintresserade kidsen kommer att bli överlyckliga.

Från skal till accessoar
Med sin senaste kollektion Fall/Winter 2016 tar Richmond & Finch mobilskalen ännu ett steg närmare en måste-accessoar för både barn och vuxna. Bland höstens och vinterns skal hittar du färger, mönster och stilar som matchar såväl dina barns kläder som deras personlighet.

Richmond & Finch lanserade sin första kollektion sommaren 2015 och mobilskalen blev snabbt populära inom svenska modekretsar och bland andra profiler som barn och unga följer. Nu kommer Richmonds & Finchs kollektion FW 2016 och den är full med coola och unika skal.

Jultema, marmor eller bara ditt perfekta skal?
Hela kollektionen hittar du i länken här nere – full med exklusiva skal som självklart passar till alla populära mobiler på marknaden.

Richmond & Finch är också kända för sina marmorinspirerade skal, ett tema som återkommer även i denna kollektion. Så unna din dotter eller son en riktigt lyxig julklapp – och varför inte skaffa ett snyggt skal till dig själv också?

Kolla in hela Höst- och Vinterkollektionen här, och se vilka skal som dina barn älskar mest!

Nu får du som Familjelivs läsare dessutom 20% i rabatt med koden: familjeliv20
Kampanjen gäller till 31/12-2016.

 photo 3_zpssd6ubpf4.jpg

 photo 4_zpsofugg7xb.jpg

 photo 2_zpstwvk75qi.jpg

 photo 0-skal_zpsznoivr9v.jpg




Textstorlek 1 2 3

Innehåll