Publicerad 25 January 2017

Fotograf:

i samarbete med vileda och sembo Tävla och vinn lyxig resa till St. Tropez

Tänk så lyxigt att få spendera en vecka i vackra St. Tropez på franska rivieran med familjen nu i sommar. Detta är ett samarbete mellan resebolaget Sembo och hushållsvarumärket Vileda och med denna gemensamma tävling har du chansen att vinna en resa för fyra personer till rivieran – värde 38 000 kronor.
Allt du behöver gör är att följa instruktionerna steg för steg!

Tävlingsinstruktioner:

1.     Fyll i formuläret längst ned i artikeln.

2.     Köp en av Viledas effektiva städmoppar eller skurhinkar i valfri butik någon gång före 31 mars och spara kvittot! Om du vinner tävlingen måste detta kvitto visas upp.

3.     Vinnaren meddelas senast den 12 april 2017 och behöver vara redo att resa den 24 juni till 1 juli 2017.

4.     Vinsten kan inte bytas ut mot pengar.

Alla tävlande får dessutom 500 kr i rabatt av Sembo vid kommande bokning av boende i Frankrike. Förutsatt att beloppet är på minst 5000 kronor, att det bokas genom Sembo före den 30 april 2017, och att resan sker mellan 1 maj och 31 augusti 2017. Detta är alltså en bonus som tack för att du är med och tävlar!

Om resmålet:
St. Tropez ligger på den berömda franska rivieran och är känt för sitt vackra ljus och fina stränder. Ni kommer att bo på Pierre & Vacances Resort Les Restanques med utsikt över vackra St. Tropez bukten. Här finns ett fantastiskt poolområde och det finns massor med aktiviteter för både stora och små.

Om städprodukterna:
Det finns säkert flera saker som är roligare än att moppa golv. Men med rätt utrustning är arbetet snabbt överstökat och resultatet blir skinande rent. I Viledas sortiment av moppar och hinkar hittar du garanterat något som passar just ditt golv och behov.

Vileda SuperMocio är Sveriges mest köpta mopp och har avancerade moppremsor som tar hand om allt från tuffa fläckar till hår och partiklar.
Vileda UltraMax gör vardagsstädningen lätt och smidig. Mikrofibermoppen med smidigt urvridsystem gör den här platta moppen unik i sitt slag.
Vileda 1.2 Spray är den idealiska mikrofibermoppen för barnfamiljen. Perfekt till snabb uppfräschning och enkel vardagsstädning. Spraya och moppa - rengöringsvätskan fyller du på i skaftet.
Vileda Bad & duschmopp når varenda hörn och vrå i badrummet och kalken har mött sin fiende. Justera skaftet till önskad längd och du har en förlängd arm att arbeta med.

Än en gång – en vinnare får flygresa för 4 personer tur och retur mellan Sverige – Nice plus boende för alla fyra på hotell Pierre & Vacances Resort Les Restanques. Avresan sker den 24 juni och hemresan sker den 1 juli 2017. Allt till ett värde av 38 000 kr!

Lycka till!
Textstorlek 1 2 3