Publicerad 6 March 2017

Fotograf:

familjeliv i samarbete med loanstep Tog ett snabblån – helt kostnadsfritt

Elisa är en ensamstående mamma och precis som många andra hade hon en riktigt tuff januarimånad. Till råga på det så gick hennes tvättmaskin sönder och hon fick vrida och vända på varenda krona för att få livet att gå ihop både rent praktiskt och ekonomiskt. Ett snabblån blev hennes enda alternativ – och räddning.
Relaterat

Fakta

Visste du att:

* Loanstep erbjuder både korttidslån och långtidslån. Alla korttidslån har en initial löptid på 61 dagar. Det finns möjlighet att förlänga lånet upp till 5 månader. Korttidslånen erbjuder möjligheter att låna mellan 1 000 kr och 5 000 kr.

* Om man har möjlighet och vill får man absolut betala tillbaka tidigare än utsatt löptid. Betalar man inom 14 är alla korttidslån kostnadsfria.  

* Våra långtidslån är till för belopp från 15 000 kr upp till 50 000 kr. Alla våra långtidslån har en löptid mellan 6 och 60 månader. 

* Villkoren för alla våra lån finns att finna på vår hemsida: Loanstep.se. Man kan även kontakta vår kundtjänst om man har några frågor.

– Eftersom jag tidigare haft behovet av att ansöka om snabblån är jag bekant med räntesatserna. Men jag har inte varit så bekväm med villkoren. Men står man i valet och kvalet mellan att kunna tvätta och att inte kunna göra det, då blir valet ganska lätt, säger Elisa.

Elisa gick in på nätet och googlade omkring ett tag. Hon hittade Loanstep och såg att de hade en väldigt hög ranking hos Trustpilot. Det fick Elisa att känna sig bekväm så hon gick vidare och gjorde en onlineansökan. Redan samma dag fick hon pengar in på kontot.

– Många sidor verkade ha ungefär samma typ av information men jag tog helt enkelt lånet som kändes tryggast. När jag kollade på hemsidan såg jag också att det skulle vara kostnadsfritt om man betalade tillbaka inom 14 dagar. Det verkade ju för bra för att vara sant! Det kan väl inte stämma, tänkte jag? Så jag ringde till kundtjänst innan jag gjorde min låneansökan och frågade om det verkligen var så, berättar Elisa vidare.

Kundtjänsten förklarade att det var korrekt. Hos Loanstep är alla korttidslån helt kostnadsfria om man betalar tillbaka allt inom 14 dagar.

– Jag blev överraskad över att det verkligen stämde. Man är ju alltid lite tveksam till snabblån men det fanns inga dolda avgifter eller någonting. Det är jättebra att de kan ha det så och det var avgörande för mig. Nu vet man att det finns ett schysst alternativ om det skulle blir kris igen. Ibland behöver man snabb hjälp med pengar och då är detta precis vad man behöver, avslutar Elisa.

Elisa lyckades få bukt på månaden tack vare Loanstep och köpte sig en ny tvättmaskin. Dessutom kunde hon betala tillbaka hela lånet utan några kostnader redan när nästa lön kom in.

Läs mer om Loansteps lånevillkor här!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll