Publicerad 17 May 2017

Fotograf:

i samarbete med leksand sommarland Tävla om en weekend på Leksand Sommarland

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD – VINNARNA PRESENTERAS INOM KORT.

Drömsemestern är för många att hitta en plats där hela familjen får koppla av, uppleva spännande äventyr och njuta av god mat och dryck tillsammans. Nu har du chansen att få uppleva just det på Leksand Sommarland. Tävla om två nätters boende och en heldag på sommarlandet här!
Relaterat

Fakta

FAKTA 
Leksand Sommarland
Öppningsår: 1984
Attraktioner: över 50 olika attraktioner
Nyheter 2017: Wipeout Siljan och Pumptrack BMX
Tempererade pooler: Ja
Antal besökare: ca 250 000 (inklusive campingen)
Säsong: juni – augusti
Webbplats: www.leksandsommarland.se

FAKTA 
Leksand Strand Camping & Resort
Campingplatser: 450
Stugor: 222 stugor
Kvällsunderhållning: Minidisco med Billy Bäver och familjeshow med Lyckofigur på Leksand Strand
Minilivs: ja
Utomhuspool: Ja
Sandstrand: Ja
Restaurang: Ja, öppen under högsäsong
Säsong: året runt, men högsäsong juni-augusti
Webbplats: www.leksandstrand.se

Leksand Sommarland har de senaste åren tillsammans med den stora boendeanläggningen Leksand Strand Camping & Resort direkt intill blivit en populär semesterupplevelse för hela familjen. Det vackra läget, precis vid sjön Siljan, har bidragit till att både svenska och norska familjer upptäckt semesterparadiset. 

Stugorna på resorten har allt man behöver och brukar beskrivas av gästerna som riktigt lyxiga. Det finns gott om plats på terrasserna som ger fin utsikt över vattnet. En perfekt avkopplingsplats efter sommarlandets äventyr. Det finns även större stugor där två familjer ryms.

På kvällarna kan barnen roa sig tillsammans med Billy Bäver och så hålls det även minidisco för barnen som tycker Billy är för barnslig. Allt detta medan de vuxna kan luta sig tillbaka och njuta av kvällssolen på sina terasser eller på restaurangen som dukar upp en grillbuffé som passar alla. Det finns även barnbuffé och såklart en dessertbuffé med bakverk och glass.

Sommarlandståget transporterar gästerna vid öppning och stängning mellan resorten och sommarlandet. För familjernas minstingar blir detta ofta en av höjdpunkterna på dagen.

Tre familjer hade möjlighet att vinna två dagars övernattning och en heldag på sommarlandet under sommaren 2017. Vinnarna presenteras inom kort.
Textstorlek 1 2 3

Innehåll