Publicerad 19 May 2017

i samarbete med boomerang Filmerna som räddar morgonfriden

En morgon med barnen kan vara problemfri, harmonisk och alldeles, alldeles underbar. För alla andra morgnar har barnkanalen Boomerang lanserat Boomerang Morgongäng. Morgongäng bjuder på videos som gör typiska morgonaktiviteterna roligare för barnen. Först ut: tandborstning.
Relaterat

Fakta

Titta på Tandborstelåten!

Vill du göra tandborstningen roligare för barnen? Här hittar du Boomerangs tandborstfilm!

Att barn tidigt får in vanan att borsta tänderna gör under för deras framtida munhälsa. Samtidigt är det inte så enkelt alla morgnar, när tandborsten ska in samtidigt som ryggsäckar ska packas och frukosten ska dukas undan. Som hjälp med detta har barnkanalen Boomerang – som är hem till tecknade favoriter som Scooby-Doo, Smurfarna och Tom & Jerry – därför lanserat Boomerang Morgongäng. På Boomerang Morgongäng hittar barnen pedagogiska och roliga videos som hjälper dem med morgonstundens vanligaste ritualer. Deras tecknade favoriter kan till exempel sjunga om hur man äter frukost eller varför man ska bjuda föräldrarna på en morgonkram. Först ut är en sång om att borsta tänderna.

Borsta med Scooby Doo

Under sommaren kommer flera Morgongäng-videos att släppas på Boomerangs hemsida. Ofta kommer de i olika versioner, så att barnen inte tröttnar. En dag kan det vara Scooby Doo som rappar om hur man tar itu med tandtrollen och nästa kan det vara ett storband som står för musikarrangemanget.

Genom att presentera morgonsysslorna på ett roligt sätt vill Boomerang göra starten på dagen roligare för barnen – och lite lugnare för föräldrarna. Och visst kan man förstå att det är mer lockande att borsta tänderna med Scooby-Doo än med mamma eller pappa.

Boom_Desktop_BØRSTTÆNDERBANNER-se
Textstorlek 1 2 3

Innehåll