Publicerad 19 June 2017

Fotograf:

i samarbete med boomerang Föräldrafavoriten bland barnkanalerna

Ibland är det jätteskönt att barnen underhåller sig själva framför surfplattan – och ibland kan man längta efter en TV-kväll tillsammans i soffan. Då kommer barnkanalen Boomerang till räddningen.
Relaterat

Fakta

Vinn en Scooby Doo-keps!

En bra keps skyddar barnen ansikten från sommarsolen, och med Scooby Doo som motiv blir den här kepan en given favorit. Vill du vinna en redan nu? Familjeliv delar ut fyra Boomerang-kepsar med Scooby Doo till fyra lyckliga vinnare. Färgerna kommer i rosa, blått, svart eller gult. Allt du behöver göra är att skicka en kort motivering till tävling@familjeliv.se och förklara varför just du borde ro hem kepsen, samt vilken färg du vill ha. Tävlingen pågår till den 2 juli 2017. Efter det kan ni förstås fortsätta tävla på Boomerang!

Är du sugen på en kväll i soffan med barnen? Nu har Turners barnkanal Boomerang skapat en kvälls-tablå med karaktärer som älskas av både barn och föräldrar. Här kan du se dina egna gamla favoriter som Tom & Jerry, Scooby Doo, Smurfarna och Looney Tunes. Dessutom finns nya program som Grizzy och lämlarna, Djungelgänget och Boomerangs eget Familjen Happos.

Boomerangs kvällstablå är framtagen för att hela familjen ska kunna titta på programmen tillsammans – något som blir ovanligare nu när både barn och vuxna gärna sitter med sin egen skärm. Så här får du som förälder veta vad barnen tittar på och tycker om. Dessutom är det förstås mysigt att krypa upp i soffan tillsammans.

Tävlingsdags
Mellan programmen i kvällstablån kan barnen (och föräldrarna!) dessutom tävla i Boomerangs Lyckohjulet-tävling. Lyckohjulet är Boomerangs nya pausunderhållning som visar vilket program som kommer härnäst. Hjulet snurrar och stannar ”slumpmässigt” på en av Boomerangs karaktärer, och den karaktären är sedan huvudrollen i nästa program. Barnen kan gissa vilken karaktär det blir, som en bonuslek mellan programmen. Och du som förälder kan förstås kolla i tablån för att se till att ingen missar sina favoriter.

Lyckohjulet kan också stanna på en pajbit som innebär att det är tävlingsdags. Då kan barnen vinna en keps med någon av Boomerangs karaktärer på. Tävlingen pågår löpande och priserna delas ut en gång i veckan, så vinner de inte första gången är det bara att tävla igen!
Textstorlek 1 2 3

Innehåll