Publicerad 26 June 2017

Fotograf:

i samarbete med babyliss Räddningen för mammahåret – fixa frisyren på nolltid

Mellan föräldraträffar, matlagning och hämtning och lämning kan det vara svårt att hitta tid till frisyren. Som tur är finns några enkla knep som räddar håret från att falla offer för tidsbristen i vardagspusslet.
Plattborsta håret till perfektion

Hetsiga morgnar är ju normen för mammor, och allt som är snabbt är ens bästa vän. Plattborsten Liss Brush plattar håret med ett keramiskt uppvärmningssystem, och 42 värmeförsedda piggar gör håret rakt på nolltid. Med inbyggd jonfunktion blir håret samtidigt blankt och fritt från friss.

Naturlig strandfeeling

Få hårdagar överträffar den där naturliga beach-looken med saltvatten i håret. Nu kan du skapa samma känsla hemma framför spegeln med hjälp av vågtången Easy Waves, som på bara några minuter skapar vågor i håret. Det räcker att hålla ihop tången i bara 5-7 sekunder för svallande lockar. Mer tidseffektivt kan det knappast bli! Styla med lite saltvattenspray för maximal strandkänsla.

Platta bångstyrigt hår

Platt eller lockigt, lockigt eller platt? När du har varken har tid eller lust att bestämma dig är den exklusiva plattången iCurl det optimala verktyget. Plattången har keramiska värmeplattor både mitt i tången och på sidorna, vilket gör att du kan snurra plattången för effektiv styling. Vad är du sugen på idag, platt eller lockigt? Kanske en kombination av båda? Oavsett vad du väljer så går stylingen i ett nafs, tången blir varm på under 20 sekunder.

Flätor för alla tillfällen

När tidsplaneringen kör ihop sig på morgonen kan det vara skönt med ett ess i rockärmen. Flätor räddar vilken kalufs som helst, även de dagar du kanske råkar sova lite för länge och måste skippa morgonens inplanerade hårtvätt. Det bästa med flätan är att den passar till allt – jobbmötet, kompisträffen, föräldramötet, middagen och after worken. Perfekt när du varken kan, hinner eller vill styla om håret mellan vardagens aktiviteter.

Lockar döljer smutsigt och otvättat hår

Lockar är lösningen för dig som varken haft tid för hårtvätt eller frisörbesök. Dessutom formas och håller lockarna bättre om håret inte kommer direkt från duschen. Med den konformade locktången Easy Curl formar du enkelt lockarna i valfri storlek – på nolltid. Elva olika temperaturlägen upp till 200 grader skapar maximal hållbarhet.
Textstorlek 1 2 3

Innehåll