Publicerad 29 June 2017

Fotograf:

i samarbete med atrimusrx Den ultimata produkten för ärrbehandling!

Efter år av förhandlingar finns nu NewGel+ som tidigare var ämnad för brännskadekliniker och plastikkirurger tillgängligt för privatpersoner.
Relaterat

Fakta

Klicka här för att läsa mer om NewGel+, hur den fungerar och vilken produkt som passar just dig.

Barn skadar sig hela tiden, de ramlar av cykeln och skadar sig på idrotten. Dina egna försök att hantera kniven som tv-kocken kanske inte alltid lyckas? Och hur brukar det gå för hemmafixaren? Sår får vi alla men just ärr går att behandla.

Länge har vi försökt med alla möjliga produkter för att bli av med våra ärr, allt från salvor och förband till skönhetsbehandlingar som lovat för mycket. Medan vi har kastat bort tid och pengar har resten av världen haft fördelen att ha tillgång till en av marknadens mest effektiva ärrbehandlingsprodukter, NewGel+.

Efter år av förhandlingar finns nu NewGel+ som tidigare varit ämnad för brännskadekliniker och plastikkirurger tillgängligt för privatpersoner. NewGel+ jämnar ut och plattar till det drabbade området tack vare det tjocka förbandet av silikon som tillför tryck och styr fördelningen av nyväxande ärrceller.

När skadan är framme är det aldrig roligt att behöva åka in till akuten, men med NewGel+ kan du lita på att ärren som orsakas efter olyckor som du och din familj råkar ut för inte blir bestående.

Följ dessa 3 steg för att förebygga och behandla dina ärr:

1. Klia inte på ärret. Ju mer du kliar ju mer du stör cellernas vilja att nybildas.

2. Utsätt inte det drabbade området för sol, gör du det ändå så använd solskydd med hög faktor.

3. Använd NewGel+ när ärret upphört att vätska, förbandet ska vara på i minst 8 timmar per dygn och NewGel+ salvan resten av dygnet för bästa resultat.

NewGel+ är en CE-märkt, medicinteknisk produkt av hög kvalité som är tillverkad i USA och godkänd av den amerikanska livs- och läkemedelsverket FDA och europeiska läkemedelsmyndigheten EMA.

Klicka här för att läsa mer om NewGel+, hur den fungerar och vilken produkt som passar just dig.
Textstorlek 1 2 3

Innehåll