Publicerad 1 September 2017

i samarbete med boomerang Barnprogrammet som gör morgonen till en lek

Tänk dig en egen barnvakt som gör duschen, påklädningen och alla andra morgonrutiner till en rolig lek för barnen. Den barnvakten finns – och heter Boomerang Morgongäng.
Relaterat

Fakta

Gå in på Boomerang här för att kolla vilka djurkaraktärer ni är i er familj – kanske Tom & Jerry eller någon helt annan!

”Morgnarna på Boomerang handlar om att göra tråkiga måsten till roliga lekar”

Varje morgon från klockan 06.00 är det dags för Boomerangs Morgongäng. Tillsammans med Boomerang kan nu hela familjen ta sig an morgonen på ett glatt sätt som gör allt från frukost till påklädning till en rolig aktivitet. Inga mer sura miner, helt enkelt.

Tanken bakom Boomerang Morgongäng är att skapa en rolig och igenkänningsbar morgonrutin, som familjen kan göra varje morgon. Här möter barnen sina favoritkaraktärer när de genomför sina morgonuppgifter, och förstår att till och med Scooby Doo måste äta frukost och klä på sig.

Klä på sig på med Tom & Jerry

Just momentet att få barnen att klä på sig på morgonen, något alla föräldrar vet kan vara en utmaning, har i Boomerang Morgongäng blivit till en spännande tävling. Barnen får här tävla med Tom & Jerry för att se vem som kan klä på sig snabbast. Och som förälder kan du välja mellan många olika utstyrslar – för att matcha kläderna som dina barn ska ha på sig. Kul och effektivt, och även om barnen inte vinner så har de i alla fall börjat klä på sig.

Morgnarna på Boomerang handlar om att göra tråkiga måsten till roliga lekar, och skapa lekfulla rutiner för barnen som de kommer att vilja göra varje morgon. Helt enkelt en perfekt assistent för stressiga morgnar.
Textstorlek 1 2 3

Innehåll