Publicerad 21 September 2017

Fotograf:

i samarbete med boomerang Ny webbportal lär barnen att göra tecknad film

Tycker dina barn om att måla, skapa historier och skriva? Då kommer Cartoon Networks nya webbportal Imagination Studios att bli det nya favoritstället att hänga på online.
Relaterat

Fakta

Lär dig att teckna en hundsvans och en studsande boll, spela färgläggningsspel eller lyssna på när animeringsproffsen berättar om hur man skriver manus till tecknade filmer. På Imagination Studios kan alla lära sig att göra tecknad film!

Kolla in Portalen här!

Cartoon Network har länge fokuserat på kreativa historier, och programmen har ofta belönats med olika Tv-priser. Inte minst har programmen prisats för sina karaktärer, som ofta hyllar mångfald och lyfter fram dem som kanske är lite nördiga eller vågar gå sin egen väg.

Nu lanserar Cartoon Network en webbportal där barnens eget skapande står i fokus. Cartoon Network vill hjälpa barnen att utveckla sin kreativitet och fantasi, och på Imagination Studios finns både inspiration, roliga guider och spännande uppgifter att lösa. Här handlar det om att lära sig animera, skapa roliga karaktärer, färglägga, skriva manus – ja, helt enkelt skapa sina egna tecknade historier. Alla barn är välkomna, men allra bäst passar portalen för barn mellan 6 och 10 gamla.

boomerang-640

Skapa och vinn!

Barn älskar att tävla och barn älskar att skapa – därför lanserar nu Cartoon Network och Imagination Studios en tävling som går ut på att skapa sin egen Cartoon Network-karaktär. Det viktiga är så klart att delta, men man kan också vinna en Xbox One med två fantastiska spel – Adventure Time Minecraft och Steven Universe: Save the light.

”Här handlar det om att lära sig animera, skapa roliga karaktärer, färglägga och skriva manus”

Gå in på Imagination Studios redan i dag och ta en titt. Cartoon Network tror att portalen kan bli en plats för skapande och inspiration, och kanske till och med ett nytt stort intresse.

Textstorlek 1 2 3

Innehåll