Publicerad 9 October 2017

Fotograf:

i samarbete med Boomerang Kärt återseende i barnkanalen Boomerang

Klingar namnen Fartdårarna eller Trollkarlen från Oz bekant? Kanske har du som förälder tittat på någon av dessa tv-serier i din barndom. I höst blåser barnkanalen Boomerang liv i dessa klassiska tv-serier, som du inom kort kan titta på tillsammans med hela familjen.
Visst är det mysigt när hela familjen kan slå sig ner i soffan och titta på tv-underhållning som både stora och små barn kan uppskatta. Sådana tv-serier växer inte på träd i dag – men inom kort kommer räddningen. Nu lanserar barnkanalen Boomerang två återskapade klassiska tv-serier i ny tappning – Fartdårarna och Trollkarlen från Oz.

Dorothys magiska resa

Kommer du ihåg det magiska landet Oz? Här hamnade den föräldralösa 12-åringen Dorothy Gale av misstag, när en tromb slet upp hennes hus och flög iväg med det. När serien snart har premiär i ny version på Boomerang tar handlingen vid strax efter att Dorothy och hennes vänner har besegrat den onda häxan från väst.

Trots att den nya tv-serien är baserad på de klassiska karaktärerna är alltså handlingen helt ny. Det gör det lätt för hela familjen att hänga med från början när serien har premiär på Boomerang den 23 oktober. Så bänka hela familjen och följ äventyret!


medlogga

Världens största fartdåre koras

Fartdårna (Wacky Races på engelska) hade premiär för första gången 1968, och handlade då om elva bilar som tävlade mot varandra om titeln ”Världens största fartdåre”. Totalt innehåller serien 23 humoristiska karaktärer. Vi ser bland annat hur skurken Urban Usling ständigt förstör för sina medtävlande Filippa Fager, Per Påhittig och Bröderna Kuslig.

Hur det går när de elva ekipagen ska göra upp om kampen om att bli världens största fartdåre 2017 får vi se när tv-serien har premiär i Boomerang den 6 november.

Dessa klassiska tv-serier utlovar skratt och underhållning för såväl föräldrar som barn. Så passa på att få en dos nostalgi i tv-rutan i höst!


MED-LOGGA
Textstorlek 1 2 3

Innehåll