Publicerad 25 October 2017

Fotograf:

Kliv in i det magiska landet Oz

Gör er redo för ett färgsprakande äventyr i det magiska landet Oz – platsen där allt kan hända! Bänka hela familjen framför tv:n och se hur det går när Dorothy Gale blivit utnämnd till prinsessa i landet Oz.
Relaterat

Fakta

Boomerang

Förbered familjen för äventyr

Dorothy och Trollkarlen från Oz har nypremiär på Boomerang den 23 oktober. Perfekt underhållning som garanterat blir ett äventyr för hela familjen. Förstärk upplevelsen genom att spela spelet "Dress Up" där ni kan hjälpa Dorothy att välja klädsel. I hennes garderob finns massor med hattar, klänningar, byxor och skor att välja bland. Prova er fram för att hitta din favoritkombination.

Dorothy och Trollkarlen från Oz är en helt ny serie på Boomerang, barnkanalen som erbjuder underhållning för hela familjen. Serien bygger på Frank Baums klassiska barnböcker och släpptes första gången som tv-serie redan på 70-talet. Nu är serien tillbaka – men i helt ny tappning och med en ny äventyrlig handling.  

I Oz kan allt hända

Sist vi såg Dorothy Gale var som den föräldralösa flicka som av misstag hamnade i Landet Oz efter att en tromb flugit iväg med hennes hus. När Dorothy och Trollkarlen från Oz gör nypremiär på Boomerang tar handlingen vid strax efter att Dorothy och hennes vänner har besegrat den onda häxan från väst. Drottning Ozma har precis utnämnt Dorothy till prinsessa, som bara genom ett klick med hälarna kan få alla drömmar att slå in.

Vad ska hända nu? Kommer Dorothy med sina magiska superkrafter att hitta hem igen, eller stannar hon i landet Oz med sina nyfunna vänner för alltid?

Vilka karaktärer är er familj?

Passa även på att göra testet som hjälper dig att ta reda på vilken av karaktärerna i Dorothys värld som passar er bäst. Är ni Fågelskrämmor, plåtmän, flygande apor eller kanske Dorothy själv? Gör Dorothy-testet och ta reda på vem av karaktärerna ni helst vill vara. 

dorothy_quiz


Kan du inte bärga dig från att titta på serien redan i dag kan du kika på några aptitretande klipp. Ratta in Boomerang och följ äventyret! 

I samarbete med Boomerang


 
Textstorlek 1 2 3

Innehåll