Publicerad 31 October 2017

Fotograf:

Fyll barnens rum med sagolika mönster – se hur fint det blev hemma hos Lisa Abefelt

Det är alltid lika fantastiskt att se hur ett rum plötsligt får karaktär och känns så mycket mer ombonat när en tapet har satts upp på väggarna. I ett barnrum är det dessutom viktigt att tapetsera med en detaljrik tapet så att våra små vistas i en kreativ och inspirerande miljö.
Nu har Boråstapeter släppt en ny spännande kollektion barntapeter, Scandinavian Designers Mini, som lyfter vårt skandinaviska arv och låter barnen, leken och fantasin ta plats på väggarna.

Välj bland förtrollande mönster och motiv av barnkonstnärerna och lekinspiratörerna Elsa Beskow, Stig Lindberg, BRIO samt Boråstapeters egen designer Amanda Nordblad. 

Familjelivs influencer Lisa Abefelt fick i samarbete med Boråstapeter möjligheten att tapetsera sonen Louie's rum med valfri tapet ur kollektionen. Lisa fattade snabbt tycke för ”Vide”, Elsa Beskows kända illustration av Lilla Videung.

Se så fint det blev. Nu kan Louise vaggas till sömns av både visan och tapeten! Missa inte heller tävlingen längre ner på sidan. 

boras1

Så här såg det ut innan 

boras2

Här kan du se fler bilder och läsa om hur Lisa gick till väga när hon satte upp tapeten

TÄVLING

Bäst av allt – nu har även du chansen att vinna en av dessa magiska tapeter till hela barnrummet (till ett värde av 5000 kronor). Allt du behöver göra är att publicera ett inlägg på Instagram med något fantasifullt som ditt barn skapat eller gillar väldigt mycket. Det kan till exempel vara en teckning, pyssel, leksaker eller ett mjukisdjur.

Kommentera vad bilden föreställer (samt inkludera hashtagsen #designersminitavling & #boråstapeter), tagga sedan 2 vänner och @borastapeter i inlägget.

(OBS! Tänk på att du måste ha en öppen profil för att företaget ska kunna hitta ditt bidrag). 

Boråstapeter skänker dessutom 15kr per såld tapetrulle oavkortat till Unicefs arbete för barns rättigheter. 


tapet


I samarbete med Boråstapeter 


Textstorlek 1 2 3

Innehåll