Publicerad 7 November 2017

Fotograf:

Är tecknad film för både barn och vuxna? När slutade vi egentligen att vara barn?

Vi alla kan nog erkänna att vi fastnar framför barnens tecknade program emellanåt, och älskar det! Det finns helt enkelt ett barn i oss genom hela livet. Kolla in filmen Precis Som Du och upptäck alla likheter som det faktiskt finns mellan vuxna och barn! 
Återupptäck barnet inom dig 

Alla har vi varit barn en gång, med samma sökande efter lek och äventyr. Kommer du ihåg hur du själv var när du var liten? Förmodligen upplevde du många av de känslor och tankar som ditt barn går igenom i dag. Med Cartoon Networks film Precis som du kommer du att upptäcka att det finns många likheter mellan dig och ditt barn – även om det skiljer många år emellan. Förhoppningsvis kommer både du och ditt barn att upptäcka att ni hade kunnat vara bästa vänner om ni hade varit jämngamla. Ta en titt på Cartoon Networks familjesida så får du se själv! Där har du bland annat tillgång till Imagination Studios(Cartoon Networks Online-animationsverkstad) där både vuxna och barn kan skapa sina egna animerade tv-serier genom att lära sig rita kända karaktärer och fiktiva figurer.


Program för hela familjen 

Känner du igen serier som Äventyrsdags, Gumball, Powerpuff-pinglorna och Ben 10? Säkert har du tittat på någon av dem i ny eller gammal tappning. Alla hör de hemma på Cartoon Network – barnkanalen som underhåller både barn och vuxna. Med humoristiska och äventyrslystna karaktärer uppmuntrar kanalen barn till att vara sig själva och använda sin fantasi. Cartoon Network är precis som barn – full av fantasi, humor och kreativitet. Här finns också rum för föräldrar som vill återupptäcka sin leklust för att komma närmare barnens värld.  

Slutsatsen, tecknad film är för alla åldrar och vi slutar helt enkelt aldrig att vara barn. Tack och lov!


Textstorlek 1 2 3

Innehåll