Publicerad 17 November 2017

Fotograf:

Julklappstips – här kan du fynda de mest populära leksakerna från LEGO!

Hur skönt vore det inte att för en gångs skull ha fixat julklapparna innan ruschen sätter igång?  Vill du dessutom vara på den säkra sidan och ge barnen en leksak de garanterat kommer uppskatta – då har du kommit helt rätt.   
LEGO är och förblir leksaken som alla barn någon gång tidigt i livet bekantar sig med och förälskar sig i. Namnet kommer från danskans ”lek godt”, på svenska ”lek bra”, och trots att byggklossarna i första hand är en barnleksak så har de i alla tider även lockat vuxna. Visste du till exempel att det finns många grupper på internet som samlar vuxna Lego-entusiaster i alla åldrar, och byggklubbar som anordnar regelbundna träffar? Ja, historien om Lego är lång och innehållsrik och slutsatsen blir nog helt enkelt att det är en av världens mest populära leksaker för både stora och små.  

”Lek bra” hos Lekmer

Hos Nordens ledande nätbutik för barnfamiljen, Lekmer, kan du just nu hitta mängder av Legopaket med olika teman – många av dem till rabatterade priser! Dessutom har Lekmer nu 25-50% rabatt på Duplo till de mindre 16-19/11. Även fri frakt på LEGO samma period. 

Här är 4 exempel på paket som hade gjort succé under granen. Klicka här eller på bilden för att komma till hela utbudet!


lego
Textstorlek 1 2 3

Innehåll