Publicerad 29 January 2018

Fotograf:

Den enda skönhetsprodukten du behöver i handväskan

Handväskan och hudkrämen – två nödvändiga föremål i de flesta kvinnors liv. Men allt eftersom väskorna minskar i storlek behöver vi också hitta mindre varianter av favoritkrämerna. Lyckligtvis är Cetaphil Softening Cream den perfekta allround-produkten som även får plats i alla handväskor!
Som de flesta redan vet, är fukt det absolut viktigaste för huden under det torra vinterhalvåret. Cetaphil Softening Cream är intensivt vårdande och ger 24 timmars återfuktning i de yttre hudlagren där hyn behöver det som mest. Dessutom är krämen anpassad för alla hudtyper; normal, torr, irriterad och känslig hud, och kan användas både i ansiktet och på kroppen. Utöver fukt stärker krämen hudens naturliga skyddsbarriär och den är bra för extra torra partier på kroppen. 

Cetaphil Softening Cream kommer i en 100 gramstub - en perfekt storlek som du kan ta med dig överallt; på språng till mötet i datorväskan, i skötväskan på barnvagnspromenaden, och till och med i handbagaget på planet. 

Se till att hålla huden ordentligt återfuktad och nöjd hela vintern, vilket blir enkelt när den enda krämen du behöver får plats i handväskan. 

cetaphil_soft_prod2

Här kan du se alla återförsäljare för Softening Cream!

I samarbete med Cetaphil 

cetaphil-loggo
Textstorlek 1 2 3

Innehåll