Publicerad 5 April 2018

Fotograf:

Boka resa med familjen – viktiga saker att tänka på

När man har barn och familj är det inte längre riktigt lika enkelt och smidigt att planera och boka en resa. Mycket ska fixas åt många personer och det kan ofta bli dyrt i slutändan. Vad ska man prioritera och hur kan man hålla nere kostnaderna? Här ger vi lite bra tips! 
Följande artikel är i samarbete med re:member 

Det ska vara roligt att boka en familjeresa

Även om det alltid är roligt och spännande att boka en resa så går det inte att undgå alla de där orostankarna som dyker upp – ”Har jag bokat rätt datum”, ”Tänk om något händer innan eller under resan?”.  

Med re:member flex kreditkort kan du känna dig lugn när du gör ditt köp. Betalar du mer än hälften av resan med ditt kort ingår en kompletterande reseförsäkring för dig och dina familjemedlemmar*. Detta kan innebära att du får tillbaka dina pengar om du eller någon i familjen skulle bli sjuk innan resan som gör att ni inte kan åka. Du behöver inte heller tänka på vanliga stressmoment som försenat bagage, att missa anslutande flyg, förseningar eller att ni ska bli av med passen under resan.  

Klicka här för att läsa specifikt vad reseförsäkringen omfattar.

*Med familjemedlemmar menas make/maka/sambo/registrerad partner samt kortinnehavarens egna och kortinnehavarens makes, makas, sambos, registrerade partners hemmavarande barn under 23 år.

Bättre pris på flyg och hotell

Ett sätt att hålla nere kostnaderna är såklart att vara noggrann med att jämföra priser på flyg och hotell. Om du har ett re:member flex kreditkort har du dessutom tillgång till re:member reward* som erbjuder rabatter i över 250 populära webbutiker. Däribland reserelaterade sajter som expedia.se, Emirates, hotels.com, STS alpresor, booking.com och många fler. Ta del av rabatter upp till 25 % och spara pengar som ni sedan kan använda till en rolig utflykt eller souvenir under resan.

*Rabatten gäller inte för moms- och fraktkostnader

Packa väskan

När försäkring, flyg och boende är fixat är det ju egentligen bara att packa resväskan som återstår. Här är det viktigt att fundera över vad som behövs för just ert resmål. Kanske har barnen växt ur sina skidkläder eller behöver nya badbrallor? Du själv kanske är sugen på en ny strandväska? Passa återigen på att ta del av re:member rewards härliga rabatter hos shoppingsajter som babyshop.se, lekmer.se, Cubus och asos.com!

re:member flex är ett kreditkort helt utan årsavgift. Läs mer om re:member flex förmåner genom att klicka här.


card
Textstorlek 1 2 3

Innehåll