Publicerad 3 May 2018

Fotograf:

Här hittar du hus med prisvärd kvalitet som håller hela livet

Det är inte utan anledning ordspråket ”Borta bra, hemma bäst” är ett av de mest myntade – vi spenderar ju faktiskt nästan halva våra liv i hemmet. Här skapas minnen och skratt, här lagas middagar, tittas på tv och kramas. Hemmet är verkligen er borg, där ni ska kunna växa och känna er trygga under en lång tid.
Därför är kvalitet A och O när det kommer till att välja boende, och gärna till ett rimligt pris. Eksjöhus har tagit fasta på precis dessa två komponenter i sina ”Priohus”. I Prioserien ingår 8 olika arkitektritade husmodeller, där det enda som skiljer dessa från vanliga Eksjöhus är att planlösningen är standardiserad, vilket bidrar till ett angenämare pris – hur bra låter inte det?

Ni får istället mer tid till att inreda, planera och preppa inför inflytt; ni skippar helt enkelt det klurigaste och hoppar rakt in på det roliga! Med ett av Eksjöhus Priohus får ni en fin, högkvalitativ villa med gedigna materialval. Alla hus är utrustade med parkettgolv från Tarkett, aliminumbeklädda fönster från Elitfönster, kökssnickerier från Vedum och vitvaror från Miele. Självklart är köksluckor, badrumsinredning, tapeter och väggfärger sådant som ni även sätter er egen prägel på.

Hos Eksjöhus kan ni botanisera mellan de olika husen i Prioserien, och beställa hela katalogen och inspireras. Spana även in filmen nedan för att lära dig mer om Prioserien! 

129_1

145_1

165_1


I samarbete med Eksjöhus

ladda ned
Textstorlek 1 2 3

Innehåll